Το Σάββατοκύριακο 30 και 31 Μάη, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την 9η Αντιρατσιστική Γιορτή, στην Γεωπονική Σχολή. Μια μεγάλη συνάντηση συνύπαρξης, αλληλεγγύης και κοινού αγώνα ντόπιων και μεταναστών/προσφύγων.

Μεγάλη η επιτυχία της Αντιρατσιστικής Γιορτής. Δε θέλω να απομονώσω υποκειμενικές στιγμές, γιατί θα αδικήσω τους υπόλοιπους, τα πάντα ήταν στην εντέλεια: γέμισαν οι αισθήσεις μας με χρώματα, ακούσαμε και χορέψαμε φοβερές μουσικές, γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου, ανταλλάξαμε απόψεις κι εμπειρίες στις συζητήσεις, παρακαταθήκη για τους αγώνες που έπονται. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές, παρόλη τη δυσκολία ενός μεγαλύτερου και πρωτόγνωρου χώρου, έδωσαν όλοι τα καλύτερα. Όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά, βροντοφωνάξαμε: Δε χωράμε άλλη φτώχεια και ρατσισμό – Παράνομοι οι φασίστες, όχι οι μετανάστες κι οι πρόσφυγες! (Αναδημοσίευση από kar.org.gr)



Video από την 9η Αντιρατσιστική Γιορτή

  φωτογραφίες εδώ   Βίντεο - Κάλεσμα στην 9η Αντιρατσιστική Γιορτή Κάλεσμα 9ης Αντιρατσιστικής Γιορτής Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών