Παιδική Χαρά Αγίου Παντελεήμονα: Χώρος για να παίζουν όλα τα παιδιά - όχι προκεχωρημένο φυλάκιο των φασιστών.

Σήμερα, μια μικρή ομάδα θλιβερών υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε ξανά, χωρίς - αυτή τη φορά - επιτυχία να εμποδίσει τα έργα ανακατασκευής της παιδικής χαράς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Πριν λίγες μέρες, ο υπόδικος ναζί Κασιδιάρης, είχε προσπαθήσει να εμψυχώσει την ίδια ολιγάριθμη ομάδα "αγανακτισμένων κατοίκων" που είχε επιτεθεί κατά του ίδιου συνεργείου, ενώ η αστυνομική δύναμη που ήταν παρούσα σφύριζε αδιάφορα. Είχε προηγηθεί αναιμική προεκλογική συγκέντρωση των φασιστών στην ομώνυμη πλατεία. Και ενώ ο Σαμαράς σκίζει τα ιμάτιά του ότι ο ...Μπαλτάκος ήταν εκτός γραμμής, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος για τα γεγονότα του Παντελεήμονα, προτιμώντας να ζητά ...δημοψήφισμα για το τζαμί του Βοτανικού χαϊδεύοντας τη Χρυσή Αυγή. Πιο καθαρά, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε πως και 5 δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι (αγανακτισμένοι κι αυτοί προφανώς) ένωσαν τη φωνή τους με τους "πολίτες" και εκδίωξαν σε πρώτη φάση τα συνεργεία του Δήμου.

Από τη μεριά του αντιφασιστικού κινήματος, της αριστεράς, των δημοτικών παρατάξεων που τάσσονται απέναντι στη ρατσιστική και φασιστική βία, θα χρειαστεί τις επόμενες μέρες να δοθούν μαζικές απαντήσεις στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μπορεί οι φασίστες να έχουν τις πλάτες του Μπαλτάκου, του Σπηλιωτόπουλου και του Κακλαμάνη, αλλά γνωρίζουν και γνωρίζουμε επίσης, πως όλα αυτά δεν αρκούν για να εδραιώσουν την προ-δολοφονίας Φύσσα κυριαρχία τους στην περιοχή. Όσο για τον κ. Καμίνη, αντί να περιορίζεται σε προεκλογικού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις με τη Χρυσή Αυγή, καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του για το τσουβάλιασμα των "άκρων" που καθ' όλη την περίοδο της 4ετούς θητείας του έδινε στους φασίστες το άλλοθι να αλωνίζουν στην περιοχή.

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"

Ετικέτες