Το Σάββατο 23/1/2016 πραγματοποιείται στην Αθήνα το Drupal Day 2016, η συνάντηση των τοπικών κοινοτήτων Drupal της χώρας, για γνωριμία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Το Drupal είναι ένα από τα ισχυρότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα. Χρησιμοποιείται για την δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων, καλύπτοντας ανάγκες που εκτείνονται από ένα απλό blog ή μια εταιρική παρουσίαση μέχρι ηλεκτρονικά καταστήματα, ειδησεογραφικά portals και σύνθετα πληροφοριακά συστήματα.

Το Drupal ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και εδραιώθηκε στον online κόσμο λόγω της ευελιξίας και προσαρμοστικότητάς του, της καλοστημένης επεκτάσιμης αρχιτεκτονικής του όπως και λόγω της ισχυρής κοινότητας που το εμπλουτίζει και το υποστηρίζει. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η έκδοση 8 του Drupal, φέρνοντας εκατοντάδες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, τόσο σε επίπεδο αρχιτεκτονικής όσο και εμπειρίας χρήσης.

Οι τοπικές κοινότητες του Drupal στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) οργανώνουν το Σάββατο 23/1 μια κοινή συνεύρεση στην Αθήνα, ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Στο Drupal Day 2016 θα πραγματοποιηθεί Drupal training, θα γίνουν μια σειρά από παρουσιάσεις πάνω στο Drupal 8 και θα προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για γνωριμίες, δικτύωση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Το event θα πραγματοποιηθεί στο The Cube, Κλεισόβης 8 στην Αθήνα και θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημέρας στο http://mydrupal.gr/drupal-day-2016

Σας περιμένουμε!

Η ελληνική κοινότητα Drupal

 

Ετικέτες