Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλά στο Κόκκινο για την τελευταία επίθεση εις βάρος του απο ακροδεξιούς.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος κατήγγειλε στο Κόκκινο πως τη Κυριακή το βράδυ δέχθηκε επίθεση δίπλα από το σπίτι του από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι τα οποία επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Το μηχανάκι πέρασε σχεδόν από πάνω του και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

"Οι χρυσαυγίτες μετά το κλείσιμο των γραφείων τους στη περιοχή από το αντιφασιστικό κίνημα δημιούργησαν άλλα στέκια σε καφετέριες. Εμείς κάναμε μια παρέμβαση μοιράζοντας υλικό σε ένα από αυτά τα στέκια και αυτοί ενοχλήθηκαν" τόνισε στο Κόκκινο ο Κ. Παπαδόπουλος. "Δεν μας τρομάζουν αυτά τα πράγματα, δεν κάνουμε πίσω. Αυτοί προσπαθούν να επικρατήσουν με το φόβο και το τρόμο στις γειτονιές. Εμείς θα βγαίνουμε ανοιχτά με το κόσμο μας για να πούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει" πρόσθεσε. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη έχει δεχθεί απειλές απο χρυσαυγίτες. Πριν απο λίγους μήνες ένα τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε σταματήσει έξω απο το σπίτι του και φώναζε υβριστικά συνθήματα όπως είχε καταγγείλει και ο ίδιος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.  

http://www.stokokkino.gr/article/6749/Agnostoi-epixeirisan-na-xtupisoun-...

Ετικέτες