Με μεγάλη καθυστέρηση και (ακόμα) χωρίς πληρότητα, αναρτήθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών το μεγαλύτερο μέρος των αποτελεσμάτων για τις Κοινότητες της Αθήνας (https://tinyurl.com/y5ds863a).

Ως Ανυπότακτη Αθήνα συγκεντρώσαμε 1794 ψήφους και ποσοστό 1,43% στις τέσσερις Δημοτικές Κοινότητες στις οποίες συμμετείχαμε. Αριθμός ο οποίος μας βρίσκει χωρίς αιρετούς/ες την επόμενη μερα, αλλά παράλληλα μία καλή παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας για την επανοικειοποίηση των γειτονιών μας και την επανίδρυση των Κοινοτήτων. Το ραντεβού μας, όμως, δεν ανανεώνεται από Σεπτέμβρη καθώς η αυτοδιοικητική χρονιά δεν έχει "τελειώσει" ακόμα.

Πρώτο μας ραντεβού, η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου Γκραφίτι και πολιτική διεκδίκηση σήμερα 21.6 στην Οικία Θεοτοκοπούλου στις 19.30. Συνεχίζουμε με τη συμμετοχή μας στο 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας | #22ndAntiraFestAthens και ένα πολύ σημαντικό workshop τοπικών Δημοτικών Κινήσεων το Σάββατο 29.6 (Πόλεις για όλους). 

Και προτού κλείσουμε την χρονιά μας με την καθιερωμένη μηνιαία συνέλευση της Κίνησης στα μέσα Ιουλίου, σας καλούμε όλες κι όλους στο μεγάλο μας πάρτυ, το Σάββατο 5 Ιουλίου στο ΣΑΔΑΣ να γιορτάσουμε μαζί όλη την πορεία μας μέχρι εδώ, τους ανθρώπους και τις συλλογικότητες που γνωρίσαμε, να γιορτάσουμε τους δεσμούς που αναπτύξαμε και κυρίως να ανανεώσουμε την κοινή μας επιθυμία για ακόμα πιο δυναμική και παρεμβατική πορεία την τετραετία που έρχεται.

Ετικέτες