Η εγκληματική φασιστική Συμμορία ξαναχτύπησε στην Καλλιθέα.

Την περασμένη Παρασκευή 8/7 το βράδυ η γνωστή φασιστική συμμορία που δρα στην Καλλιθέα και στους γειτονικούς δήμους πραγματοποίησε νέα δολοφονική επίθεση κατά την διάρκεια Αντιφασιστικής Εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας . Συγκεκριμένα 20 περίπου άτομα εισέβαλαν στην πλατεία με ‘’στρατιωτικό’’ τρόπο και επιτέθηκαν πετώντας βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες στον συγκεντρωμένο κόσμο, ενώ παραδίπλα ήταν παιδιά που έπαιζαν και περαστικός κόσμος.

Αν και  κατά τύχη αυτή την φορά δεν υπήρχαν τραυματίες  είναι φανερό ότι οι φασίστες, αποθρασυνόμενοι  από την ανοχή και την πολιτική ενθάρρυνσή τους  από την  μνημονιακή κυβέρνηση και το ακαταδίωκτο  από την ΕΛΑΣ και τους δικαστές, κλιμακώνουν την εγκληματική δράση τους αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές. Έχει προηγηθεί σειρά αντίστοιχων ενεργειών όπως δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμός άτυπου τζαμιού σε σπίτι, επίθεση στην διαδήλωση κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου .

Ο στόχος τους είναι ένας : να επιβάλουν τον φόβο και να κάμψουν τους αγώνες του λαού βοηθώντας στην επικράτησης της μνημονιακής βαρβαρότητας  και της περιστολής της δημοκρατίας. 

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι  τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομάζουν. Η απάντηση θα δοθεί - στους δρόμους, τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς - μέσα από μαζικούς και συλλογικούς αγώνες.
Αγώνες ενάντια στον φασισμό αλλά και στις μνημονιακές πολιτικές που τον εκτρέφουν. Για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων των εργαζομένων και των πολιτών της Καλλιθέας όπως η ανεργία, η δημόσια υγεία και παιδεία.
Αγώνες για Αλληλεγγύη, για Αντίσταση, για Ανατροπή .

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλλιθέας

Ετικέτες