Αναβολή για τις 17 Ιουνίου πήρε η δίκη των 10 οπαδών της ΑΕΚ που συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τα επεισόδια κατά την τελετή των Θεοφανίων. Για καθαρά τυπικούς λόγους κατέπεσαν οι ποινικές κατηγορίες για εξύβριση και απειλή.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες συγκεντρωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στον χώρο, αποδοκίμαζαν και χλεύαζαν τους μάρτυρες αλλά και τις βουλευτίνες Μαρία Μπόλαρη και Νάντια Βαλαβάνη που βρέθηκαν στην αίθουσα...

Σε επικοινωνία με το Κόκκινο, η Μαρία Μπόλαρη μας μετέφερε πως για αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι άνθρωποι του δήμου, μάρτυρες, δημότες της Φιλαδέλφειας αλλά και η ίδια παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στην αίθουσα, με τους οπαδούς να παραμένουν στον περιβάλλοντα χώρο. Κατά την αποχώρησή τους με την συνδρομή της αστυνομίας, αποδοκιμάστηκαν εκ νέου... Να σημειωθεί πως στο πλευρό των οπαδών βρέθηκε η επίσημη ΑΕΚ δια του προέδρου της ΠΑΕ Ευάγγελου Ασλανίδη, εκεί και ο Βασίλης Δημητριάδης, υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέλιος Σεραφίδης.

Ετικέτες