Σχόλιο στο Facebook.

Ελπίζω ο πιτσιρίκος να πετύχει το σεκιουριτά και να του πετάξει την τσάντα στο κεφάλι.

Ελπίζω επίσης να φτύσει στη μούρη την κυρία που σιχαίνεται μη τυχόν κάτσει δίπλα της στο τρένο.Ελπίζω να λερώσει το πεζοδρόμιο που καθαρίζει κάθε μέρα η ιδιοκτήτρια του τρίτου και να παίξει μπάλα στο γκαζόν της πολυκατοικίας.

Ελπίζω να μπουκάρει μέσα στα στούντιο του ΣΚΑΪ και να τους βρίσει στη γλώσσα του. Ελπίζω να κλέψει το ποδηλατάκι που σαπίζει στο γκαράζ και να τον δω με μια αεκτζήδικη φανέλα.

Ελπίζω να κλωτσήσει όποιον του πει "δε χωράμε άλλοι εδώ πέρα". Ελπίζω με το γέλιο του να εκδικείται κάθε σκατόψυχο φασίστα. Ελπίζω να γκρεμίσει ό,τι φράχτη βρει μπροστά του και να κάνει τσουλήθρα ανενόχλητος στην παιδική χαρά. Ελπίζω να εισβάλλει στο σπίτι του γείτονα, να αράξει στον καναπέ του, να ανοίξει το ψυγείο του και να τον κλειδώσει απ'έξω.

Ελπίζω να κάψει τις ταυτότητες, τα διαβατήρια, τα πιστοποιητικά, τα διπλώματα, τα πτυχία, τα βραβεία, τις επιταγές, τις αποδείξεις, τους λογαριασμούς, τα πρόστιμα και τα χαρτιά των απελάσεων. Ελπίζω να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Να τα φέρει όλα τούμπα. Ελπίζω να μπορεί να ελπίζει.

Μόνο που ίσως δεν αρκεί η ελπίδα. Αρκεί ένα χέρι που πιάνει ένα άλλο και μέχρι το τέλος του δρόμου έχουνε γίνει γροθιά.
Γροθιά στο στομάχι κάθε ξενοφοβικού, ρατσιστή και φασίστα.

Γροθιά σε ένα σύστημα που επενδύει με όπλα στις πληγές του πιτσιρίκου για να καλύψει με κέρδη τις πληγές τις δικές του. 
Θα το τσακίσουμε όμως. Εμείς και ο πιτσιρίκος.

Ετικέτες