Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται να ψηφίσουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βουλή, με τη συγκατάθεση της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτό απέδειξε η σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο Χίλτον, όπου και κατοικοεδρεύει το κουαρτέτο των «θεσμών», η ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμια σωματεία.

Αυτό έδειξε η σημερινή συγκέντρωση στο Χίλτον.

Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων και επιτροπές αγώνα από γειτονιές, όπως η επιτροπή αγώνα Ζωγράφου κ.α. Οι εργαζόμενοι έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν μέχρι τέλους στα μνημόνια και στις μαύρες μέρες που τους περιμένουν αν εφαρμοστούν το νέο ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό. Ιδιαίτερα αν έχουν στο πλευρό τους την Αριστερά καθώς τα μπλοκ που δώσανε τον τόνο στην κινητοποίηση ήταν αυτά της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Απών για μια ακόμη φορά δυστυχώς το ΚΚΕ, σε μια συγκέντρωση που δίνει τον τόνο ενόψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Πέμπτη 7 Απρίλη. Μια απεργία που χρειάζεται να είναι μαζική, για να βάλει τις βάσεις ώστε να αρχίσει και πάλι ένα γαϊτανάκι κινητοποιήσεων, ενάντια στις μνημονιακές αντιμεταρρυθμίσεις.

Ετικέτες