Καταγγέλλουμε την προνομιακή μεταχείριση του υπόδικου Λαυρεντιάδη από την διοίκηση του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός και την συναίνεση της αστυνομίας.

Ο Λαυρεντιάδης  έκανε παράνομα εισαγωγή  σε θάλαμο στο νοσοκομείο χωρίς εισιτήριο και εντολή θεράποντος ιατρού αλλά με την υπόδειξη του υποδιοικητή κ. Μπιλιάνη, ενώ ενημερώθηκε και ο διοικητής κ. Πετρόχειλος  χωρίς να προβεί σε κάποια ενέργεια.

Η αστυνομία αντί να μεταφέρει τον κρατούμενο στο χώρο κράτησης που προβλέπεται εφόσον δεν του δόθηκε εισιτήριο  για εισαγωγή, συναίνεσε στην παραμονή του και του διέθεσε πολυπληθή συνοδεία για την "φιλοξενία" του σε θάλαμο του νοσοκομείου μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί .

Την ώρα που αμφισβητούνται και καταπατούνται τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα στο βωμό των μνημονίων και εκατομμύρια άνεργοι και ανασφάλιστοι στερούνται την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και στα φάρμακα, είναι σκανδαλώδη πρόκληση οι καπιταλιστές σαν τον Λαυρεντιάδη να απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης ακόμα και την ώρα της σύλληψης τους.

Ετικέτες