Η κινητοποίηση της επιτροπής ενάντια στους πλειστηριασμούς Περιστερίου, οδήγησε στην ακύρωση ενός εκ των δύο πλειστηριασμών, που προγραμματίζονταν χθες (29/6) στην περιοχή.

Ο δεύτερος δεν έγινε γιατί δεν εμφανίστηκαν ούτε συμβολαιογράφος, ούτε κοράκια. Οι πλειστηριασμοί αφορούσαν την πρώτη κατοικία συμπολιτών μας, από το Μπουρνάζι και τα Άσπρα Χώματα. Υπήρξε παρουσία και των δύο οικογενειών που μας ευχαρίστησαν για την δράση μας.

Για τον πλειστηριασμό που σταματήσαμε αποτρέποντας την είσοδο της συμβολαιογράφου στο Ειρηνοδικείο καλέστηκε από την ίδια η αστυνομία, όμως δεν υπήρξε τελικά καμιά παρεμπόδιση της κινητοποίησής μας. Η συμμετοχή ήταν μαζική από τα μέλη της επιτροπής μας, καθώς και μέλη οργανώσεων της Αριστεράς (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ.). Η δράση μας θα επαναληφθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Το ραντεβού είναι κάθε Τετάρτη στις 3.45μμ στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου. Υπενθυμίζουμε ότι τα μοναδικά ειρηνοδικεία που εκτελούν πλειστηριασμούς στη Δυτική Αθήνα, είναι αυτά του Ιλίου και του Περιστερίου.

Ετικέτες