Ο Ραούλ Καμάργο εκπροσώπος τύπου της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και βουλευτής του Podemos στις 28/8 μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην Ελλάδα παίζεται το μέλλον της δημοκρατίας και της Ευρωπαικής Αριστεράς. Η όποια πολιτική απόφαση παρθεί θα καθορίσει για δεκαετίες το μέλλον των καταπιεσμένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η μεγάλη ελπίδα για την παγκόσμια αριστερά. Η ελπίδα στην οποία μπορούσε να στηριχτεί για να σηκώσει το ανάστημά της απέναντι στις αγορές και τις κυβερνήσεις.

Ο ελληνικός λαός στήριξε αυτή την ελπίδα στις εκλογές του Ιανουαρίου και πάνω από όλα στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη. Ο λαός δεν ήθελε ένα μνημόνιο. Αλλά ο Τσίπρας τον απογοήτευσε. Στο τέλος υποχώρησε στον εκβιασμό.

Τώρα όμως άλλοι συνεχίζουν με την σημαία που πρωτοσήκωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το πρόγραμμα του Ιανουαρίου και το ΟΧΙ: Η Λαική Ενότητα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Γενάρη. Όσοι από μας υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και τις λαικές τάξεις έχουμε χρέος να τη στηρίξουμε όπως ακριβώς στηρίξαμε και το ΟΧΙ. Πρόκειται για τον ίδιο αγώνα.»

Ετικέτες