Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με επικεφαλής τους Βουλευτές του νομού Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Γρηγόρη πραγματοποίησαν παρέμβαση στο κέντρο της Πάτρας και στην Α΄ ΔΟΥ σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ξεκίνησαν τη δράση από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κορίνθου και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση στο κτήριο της Α΄ ΔΟY, όπου τα μέλη του κλιμακίου είχα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με πολίτες που εξυπηρετούνταν από την υπηρεσία όσο και με υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτή. Για ακόμη μια φορά διαπίστωσαν την οργή των πολιτών σχετικά με τη φοροεπιδρομή που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια των μνημονιακών κυβερνήσεων αλλά και την ειλικρινή αδυναμία τους να ανταποκριθούν σε αυτή μέσα στις συνθήκες κρίσης που επικρατούν.

Ετικέτες