τις 24 Απρίλη 2015 εκδικάζεται* η μήνυση του πρώην Δημάρχου του Δήμου Ζωγράφου Γιάννη Καζάκου ενάντια στους Γιώργο Πλουμπίδη, Διονύση Τζανετάτο και Σταύρο Σεργίου μέλη της Επιτροπής αγώνα για να γίνει το Κτήμα Ζωγράφου-Κτήμα του Λαού .

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου  υιοθετώντας το ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων  θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τους συντρόφους και συναγωνιστές   Γιώργο Πλουμπίδη,  Σταύρο Σεργίου  και  Διονύση Τζανετάτο που αντιστάθηκαν και υπερασπίσθηκαν την πόλη, τις κοινωνικές ανάγκες  της,  καθώς  και το δημόσιο συμφέρον.

Δηλώνει ότι η ποινικοποίηση ενός εμβληματικού Αγώνα  στα χρονικά της πόλης που είχε στόχο την διάσωση ενός ελεύθερου χώρου, θα πέσει στο κενό. 

 Οι Αγώνες για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, το περιβάλλον, για τα δημόσια κοινά αγαθά είναι αγώνας ζωής και βρίσκεται πάνω από τα ιδιωτικά συμφέροντα, πάνω από τα κέρδη.

Ζητάμε την αθώωση και των τριών αγωνιστών.

Η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

* Η δίκη θα εκδικασθεί  στο  ΠΡΟΚΑΤ  1, στα κτίρια της πρώην Σχολής  Ευελπίδων στις 10πμ. ΄Οσοι  σ. μπορούν είναι σκόπιμο να παρευρεθούν στη δίκη.

Ετικέτες