ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Το βράδυ της Τρίτης 17/9/2013, στην Αμφιάλη, ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας, 34 χρονών, έπεσε νεκρός από τα μαχαιρώματαομάδας φασιστών της Χρυσής Αυγής. Ο φασίστας φονιάς Ρουπακιάς, ήταν άνθρωπος του υποκόσμου και μισθωτό μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτός και άλλοι είκοσι περίπου χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα στον Παύλο, όπως άλλοι ναζιστές είχαν κάνει και λίγες μέρες νωρίτερα στην ομάδα αφισοκόλλησης του ΚΚΕ στο Πέραμα. Είναι καθαρό ότι οι δολοφονικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής παίρνουν θάρρος από την προκλητική αδράνεια, που μετατρέπεται σε συνέργεια, των θεσμών του κράτους απέναντί τους. Για άλλη μια φορά, το φονικό έγινε παρουσία ομάδας ΔΙΑΣ που ουσιαστικά άφησαν τους φασίστες να φύγουν παρακολουθώντας από απόσταση, ενώ συνέλαβαν αργότερα τον δολοφόνο καθ’ υπόδειξη του ίδιου του θύματος, λίγο πριν ξεψυχήσει. Πρόκειται για σχεδιασμένη κλιμάκωση της παρακρατικής βίας που προσπαθεί να φοβίσει το ανερχόμενο απεργιακό κίνημα που απειλεί τη “σταθερότητα” των πολιτικών πείνας των μνημονίων. Οι ναζί έχουν την τιμητική τους ως τρομοκράτες και μαντρόσκυλα του συστήματος, στα πλαίσια του συνολικότερου πολέμου που έχει εξαπολύσει κατά των εργαζομένων και των φτωχών στρωμάτων, κλείνοντας σχολεία και νοσοκομεία και ανοίγοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν! Επιβεβαιώνουν με τις αιματηρές μεθοδεύσεις τους ότι αυτοί μας φοβούνται. Το μαζικό απεργιακό κίνημα μπορεί να τσακίσει απ’τα θεμέλιά του το σύμπλεγμα Μνημονίων, κυβέρνησης και παρακρατικών φασιστών της Χρυσής Αυγής.

Ζητάμε

·         Tην ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών πείνας και των συμφερόντων που εκφράζει

·         Tην παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας, αλλά και των εγκεφάλων της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης.


                     Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου

Ετικέτες