Τη Δευτέρα 22/02/2016 υποτιθέμενη αντιπροσωπεία αγροτών, πέρασε το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου καλεσμένοι σ’ένα στημένο διάλογο απ’τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτικών μπλόκων απείχε.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως μαζί τους κάθισε στο τραπέζι του ‘’διαλόγου’’ με τον πρωθυπουργό ο συμπατριώτης μας κτηνοτρόφος Κώστας Τσίρκας ο οποίος συμμετείχε στο μπλόκο των αγροτών Κομποτίου. Παρά την πολύωρη συζήτηση απ’την οποία αποκλείστηκαν εξαρχής όσοι δεν είχαν την απαραίτητη διαπίστευση ή μάλλον την εύνοια της κυβέρνησης, στο τέλος οι ‘’εκπρόσωποι’’των αγροτών έφυγαν εισπράττοντας το απόλυτο τίποτα.

Δηλώνουμε πως κανένας δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη μας να μας εκπροσωπήσει σ’ αυτό το ‘’διάλογο’’, ούτε ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος ο οποίος λειτούργησε εντελώς πρωτοβουλιακά και εκπροσωπούσε μόνο τον εαυτό του. Χαρακτηρίζουμε τη συνάντηση αυτή κυβερνητική φιέστα με σκοπό να διασπάσει το αγροτικό κίνημα και να διαλύσει τα μπλόκα.

Δηλώνουμε επίσης πως είμαστε απ’ τους πρώτους που βγήκαμε στο δρόμο και απ’τους τελευταίους που θα φύγουμε αγωνιζόμενοι για τα δίκαια αιτήματά μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ

Τρίτη 23/02/2016

Ετικέτες