Πλέον μπορείτε να μας ακολουθείτε και εδώ για να μαθαίνετε τις ειδήσεις της αντίστασης!

Μαθαίνοντας από την εμπειρία των αγωνιστών της αριστεράς και των κινημάτων στην Ισπανία, σας φέρνουμε ένα νέο μέσο ενημέρωσης το Telegram, μέσω του οποίου μπορείτε πλέον να μας ακολουθείτε και να μαθαίνετε πρώτοι, ειδήσεις καθώς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα άρθρα της ημέρας! Το Telegram φυσικά δεν χρησιμοποιείται μόνο στην Ισπανία, ωστόσο εκεί η χρήση του από τα κινήματα, με αρχή το κίνημα των πλατειών καθώς και πολιτικά κόμματα όπως το Podemos, η Αντικαπιταλιστική Αριστερά είναι διαδεδομένη αφού  χρησιμοποιείται ως καθημερινό εργαλείο, επικοινωνίας και πληροφόρησης.

Είναι γρήγορο, ασφαλές και με πολλές δυνατότητες τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε κατεβάζοντάς το απλά στο κινητό, Tablet ή και στον σταθερό υπολογιστή σας. Συνιστούμε να το κάνετε για όλες τις συσκευές σας, έτσι ώστε να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σας!

Θυμίζουμε ότι δεν κάνουμε διαφήμιση στην εφαρμογή παρά μόνο στο σάιτ μας, του οποίου τα νέα θέλουμε να φτάνουν γρήγορα και εύκολα σε εσάς! 

Υ.Γ όσοι-ες αντιμετωπίζετε τεχνικές δυσκολίες δοκιμάστε να μας ψάξετε και χωρίς το @ μπροστά...πληκτρολογώντας απλά Rproject, εάν και πάλι αντιμετωπίζετε δυσκολίες επικοινωνήστε μαζί μας

Ετικέτες