Μαζί με πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα, ενεργούς μαχητές των ιδεών και της ανιδιοτελούς προσφοράς, αποχώρησα από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς τη στιγμή που τελεσίδικα η ηγεσία του αποφάσισε να περάσει στην απέναντι όχθη ψηφίζοντας πιο σκληρό από όλα τα μνημόνια και επιχειρώντας να το εφαρμόσει.

Αποχωρήσαμε και ακαριαία συγκροτήσαμε την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που αποτελεί σήμερα το μοναδικό  πόλο ελπίδας για να υπερασπίσουμε το περήφανο ΟΧΙ του 62% ,για να συνεχίσουμε τον αγώνα ανατροπής των μνημονίων  και της νέας σκληρότερης λιτότητας, για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις του κόσμου μας που βίαια θα πλήττεται και φυσιολογικά θα αναζητήσει λύσεις μέσω των κοινωνικών αγώνων.

Προσωπικά, συμμετείχα στην Παραλία σε αγώνες που αναπτύχθηκαν για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, την προοπτική και το μέλλον των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου.

Δεν προδίδω αυτούς τους αγώνες, ούτε τους παραχωρώ σε κανέναν.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μαζί με άλλους ανιδιοτελείς αγωνιστές και αγωνίστριες. Αποχωρήσαμε από ένα κόμμα που μόλις έγινε κυβέρνηση διέψευσε τις προσδοκίες και τις ελπίδες του κόσμου μας.

Εμείς αυτές υπηρετήσαμε, αυτές υπηρετούμε, γι αυτές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.  

Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να δικαιωθούν οι αξίες, τα ιδανικά και τα οράματά μας.

Θα συναντηθούμε ξανά στους δρόμους των αγώνων.