Η Κομμούνα κλείνει σε λίγο για το καλοκαίρι έχοντας συμπληρώσει τους πρώτους οκτώ μήνες λειτουργίας. Στους οκτώ αυτούς μήνες έγιναν δεκάδες συζητήσεις και οργανωμένα σεμινάρια στον χώρο της Κομμούνας με θέματα που αφορούσαν την πολιτική, την οικονομία, την ιστορία και τον πολιτισμό. Φυσικά η Κομμούνα, ως εναλλακτικός πολυχώρος της Aριστεράς, δεν έχει άλλα έσοδα και βασίζεται αποκλειστικά στον αναγνώστη, στους επισκέπτες και στους φίλους της.

Η Κομμούνα κλείνει σε λίγο για το καλοκαίρι έχοντας συμπληρώσει τους πρώτους οκτώ μήνες λειτουργίας.  Στους οκτώ αυτούς μήνες έγιναν δεκάδες συζητήσεις και οργανωμένα σεμινάρια στον χώρο της Κομμούνας με θέματα που αφορούσαν την πολιτική, την οικονομία, την ιστορία και τον πολιτισμό. Έγιναν εκθέσεις ζωγραφικής και σκίτσου, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές και ποιητικές  βραδιές, προβολές ταινιών. Εκδόθηκαν 4 πολύ σημαντικά βιβλία. Πέρασαν άνθρωποι από πολύ διαφορετικούς χώρους της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε μια προσπάθεια η Κομμούνα να χωρέσει τους πάντες και να είναι κοινή αφετηρία, στο πνεύμα της ιστορικής Κομμούνας.

Πέρα από όσους πλαισιώνουν συστηματικά τον χώρο μας, η λίστα των ανθρώπων που μίλησαν κάτω από την τοιχογραφία του Ταρντί περιλαμβάνει την Ελένη Πορτάλιου, τον Στάθη Κουβελάκη, τον Κώστα Γαγανάκη, τον Μιχάλη Κουντούρη, τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου, τη Χρυσάνθη Αυλάμη, τον Ερίκ Τουσέν, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον Περική Μποζινάκη, την Τέτη Θεοδώρου, τον Τάκη Μαστρογιαννόπουλο, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Νίκο Κοκκομέλη, τον Ορέστη Τάτση, τον Ηλία Ιωακείμογλου, τον Νίκο Κατσιαούνη, τον Γιάννη Μηλιό, τον Κωνσταντίνο Τζαμιώτη, την Τασούλα Βερβενιώτη, τον Γιώργο Σταματόπουλο, τη Μαρία Ουζούνη, τον Χάιμε Παστόρ, τον Δημήτρη Μαριόλη, τον Αντώνη Νικολόπουλο (Soloup), τον Μάριο Λώλο, τον Τάσο Κωστόπουλο, τον Προκόπη Παπαστράτη, τον Σταύρο Τομπάζο και δεκάδες άλλους καλλιτέχνες, καθηγητές, θεωρητικούς, δημοσιογράφους, ιστορικούς, οικονομολόγους, που έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Φυσικά η Κομμούνα, ως εναλλακτικός πολυχώρος της Aριστεράς, δεν έχει άλλα έσοδα και βασίζεται αποκλειστικά στον αναγνώστη, στους επισκέπτες και στους φίλους της.

Για να συνεχίσει η Κομμούνα να προσφέρει μπορείτε να συνεισφέρετε οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό που ακολουθεί ή να γίνετε μέλος με 50 ευρώ τον χρόνο ή 5 ευρώ το μήνα. Ως μέλος, έχετε επιπλέον έκπτωση στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Redmarks, λαμβάνετε ειδικό δελτίο με τις εκδηλώσεις και κείμενα ειδικού ενδιαφέροντος, ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση σε υλικό από εκδηλώσεις που δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη.

Οδηγίες:

Για να γίνετε μέλος, μπορείτε είτε να κάνετε κατάθεση 50,00€ (ετήσια συνδρομή) είτε να δώσετε πάγια εντολή για 5,00€ το μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό της Κομμούνας. Μην ξεχάσετε να στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail info@kommouna.gr ή με φαξ στο 210-3303566, με την ένδειξη «Κάρτα Φίλων Κομμούνας» και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Ο Αριθμός Λογαριασμού του Ινστιτούτου είναι 118/001635-75 (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος)

Το IBAN του Ινστιτούτου: GR1001101180000011800163575

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο

E-mail (για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου και πρόσβαση στο υλικό των εκδηλώσεων)

Τηλέφωνο