Ανακοίνωση της Συνάντησης για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά

Παρακολουθούμε με οργή τα ΜΜΕ να αποσιωπούν την ύπαρξη του μεγάλου κύματος συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας, τα δίκαια αιτήματά του και ταυτόχρονα, την μονόπλευρη υπερπροβολή της κυβερνητικής προπαγάνδας, βαφτίζοντας την υπόθεση ως “άλλη μια μάχη ενάντια στην τρομοκρατία”.

Παρακολουθούμε πλέον με αγανάκτηση και τη λογοκρισία από το Facebook, το οποίο φροντίζει να ρίχνει εκείνες τις δημοσιεύσεις οι οποίες προσπαθούν να εκφράσουν αλληλεγγύη σε έναν απεργό πείνας, που κινδυνεύσει να χάσει άμεσα τη ζωή του, να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματα του και τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης.

Στην περίοδο αυτής της σκληρής μάχης η δραστηριότητα μας στο fb βρέθηκαν στο στόχαστρο, ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση λογοκρίθηκε/κατέβηκε, δημοσίευση έπαψε να εμφανίζεται και διαρκώς επικρέμονταν η απειλή να ρίξουν ολόκληρη την σελίδα μας. Τη σελίδα μιας πολιτικής οργάνωσης η οποία δεν συμμορφώθηκε με την κυρίαρχη αφήγηση που τόσο μανιασμένα είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να επιβάλλει.

Αυτή η απειλή σήμερα έγινε πράξη: Η Σελίδα της Συνάντησης γμΑΔΑ δεν είναι πλέον δημοσιευμένη. Αν έχουν την παραμικρή εντύπωση ότι μπορούν με αυτή την πράξη πρωτοφανούς λογοκρισίας, να μας φιμώσουν, τους ενημερώνουμε ότι μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε με περισσότερο ορμή τον αγώνα, για να νικήσει η ζωή και η δικαιοσύνη!

Οι απόπειρες φίμωσης, είτε αυτές λαμβάνουν την μορφή της φυσικής καταστολής από την αστυνομία στον δρόμο, είτε αυτές συμβαίνουν στην διαδικτυακή σφαίρα, δεν μας φοβίζουν ούτε λίγο, αντίθετα μας γεμίζουν με πίστη ότι φοβούνται τις φωνές μας.

Και οι φωνές μας θα ενωθούν με όλες τις άλλες που διεκδικούν πραγματική δημοκρατία και ελευθερία και θα συνεχίσουν να φωνάζουν για το δίκιο. Τόσο στο δρόμο όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε:

Να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας!

Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σας καλούμε να γίνετε και η δική μας φωνή και να μοιραστείτε όσο πιο πλατιά γίνεται αυτό το μήνυμα

Ετικέτες