Επιτροπή Αγώνα σωματείων και φορέων Αμπελοκήπων, Γκύζη, Πολυγώνου, Εξαρχείων

Καταγγέλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την καταστροφή του περιπτέρου της Επιτροπής αγώνα στο μετρό Πανόρμου από φασιστοειδή στοιχεία της περιοχής.
Το περίπτερο είχε στηθεί από την επιτροπή αγώνα που συγκροτήθηκε μετά από κάλεσμα της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας σε  σωματεία και φορείς των περιοχών Αμπελοκήπων Γκύζη, Πολυγώνου και Εξαρχείων με   σκοπό τη στήριξη της απεργίας των καθηγητών και του ευρύτερου απεργιακού κινήματος και το κάλεσμα σε συμπαράταξη στους αγώνες για  ψωμί, δουλειά, υγεία, παιδεία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενάντια σε κυβέρνηση, τρόικα και τα στηρίγματα της πολιτικής τους, τις φασιστικές συμμορίες.
Τις προηγούμενες μέρες η επιτροπή αγώνα πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση χώρο της πλ. Μετρό Πανόρμου για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και τους αγώνες των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 19/9 και τοπικό συλλαλητήριο  το Σάββατο 21/9 με μεγάλη συμμετοχή από τους εργαζόμενους και τον κόσμο της γειτονιάς. Και οι δύο εκδηλώσεις  που έγιναν αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα από τους χρυσαυγίτες είχαν  και έντονο αντιφασιστικό τόνο.
Αυτό ίσως ενόχλησε τα θρασύδειλα φασιστοειδή καθώς και η απέχθεια τους απέναντι σε κάθε σοβαρό συλλογικό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης Τρόικας.
Δεν τους φοβόμαστε!
Δηλώνουμε ότι άμεσα σκοπεύουμε να ξαναστήσουμε το περίπτερο μας, συνεχίζουμε την παρέμβαση μας στις γειτονιές συνεχίζουμε τους αγώνες μας.

Με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μπορούμε να νικήσουμε, μπορούμε να τους ανατρέψουμε

Επιτροπή Αγώνα σωματείων και φορέων
Αμπελοκήπων, Γκύζη, Πολυγώνου, Εξαρχείων

Αθήνα 22/9/2013

Ετικέτες