Στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για 3ώρες συμβολικές καταλήψεις, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και πολιτών στο Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, κατάληψη-συγκέντρωση ενημέρωσης.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Γιώργος Ορτατζόγλου κάνοντας αναφορά στην πρωτοβουλία του σωματείου για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και βάζοντας το πλαίσιο των κινητοποιήσεων αλλά και τις αποφάσεις του σωματείου, μετά πήρε το λόγο ο γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλης Πετρόπουλος μιλώντας για την ανάγκη επιτυχίας της απεργίας στις 12/11.

Στη συγκέντρωση ήταν παρών και μίλησε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούν οι μνημονιακές πολιτικές στη λειτουργία του δήμου, πχ στη δυσκολία έγκρισης προσλήψεων εργαζομένων που καλύπτουν βασικές ανάγκες. Στη συνέχεια πήραν το λόγο εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και πολιτικών κινήσεων της περιοχής (ΟΓΕ, Σωματείο Συνταξιούχων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Μεταμόρφωσης, Λαϊκή Ενότητα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαϊκή Συσπείρωση).

Ετικέτες