Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας, χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να απορρίψει την απαράδεκτη πρόταση του Υπουργείου Ναυτιλίας, που παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και του ίδιου του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δεν περιλαμβάνει την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στον λαό της Πάτρας, αντίθετα μένει την δικαιοδοσία του ΟΛΠ και του ταμείου ξεπουλήματος-ΤΑΙΠΕΔ!

Η Λαϊκή Ενότητα, είναι κάθετα αντίθετη με την προοπτική ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Δυστυχώς, οι επίδοξοι διαχειριστές του τρίτου Μνημονίου (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι), έχουν δεσμευτεί να μην μείνει τίποτα δημόσιο, μέχρι να βρεθεί το ποσό των 50 δις, που θα αποδοθούν στους δανειστές, από το περίφημο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.

Συμπαραστεκόμαστε, και συμμετέχουμε στον αγώνα του Δήμου, των φορέων της πόλης που απαιτούν να αποδοθεί στους πολίτες της Πάτρας το Θαλάσσιο Μέτωπο. Κάθε προσπάθεια να παραχωρηθεί σε ιδιώτες, θα βρει απέναντι της όλο τον Πατραϊκό λαό.

*Εντύπωση προκαλεί η στάση των δημοτικών Συμβούλων της ΡΑΠ, μίας δημοτικής παράταξης αριστερών, προοδευτικών πολιτών, να απέχει από την ψηφοφορία, στάση που ισοδυναμεί με αποδοχή των απαράδεκτων σχεδίων της απερχόμενης κυβέρνησης, που αποσκοπούν ώστε το Θαλάσσιο Μέτωπο να μην αποδοθεί ποτέ στους Πατρινούς. Αν κάποιοι δημοτικοί παράγοντες της, θέλουν να μπουν στις λίστες του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, ας μην μπλέκουν τις φιλοδοξίες τους με το μέλλον των Πατρινών!

Η συντονιστική επιτροπή

1)Κολιτσίδας Θανάσης
2)Σπαρτινός Δημήτρης
3)Γαβριηλίδης Κώστας
4)Τσεκούρας Παύλος
5)Χριστοδούλου Πάνος
6)Μαγκλάρας Νίκος
7)Τσερόλας Παναγιώτης
8)Κωστόπουλος Νίκος
9)Ασημακόπουλος Παναγιώτης
10)Κυπραίος Βασίλης
11)Παπαποστόλου Αποστόλης
12)Μαρούδας Λεωνίδας
13)Αθανασόπουλος Θάνος
14)Γεροδήμος Αλέκος
15)Φλαμιάτος Διονύσης
16)Γκουλεμάνης Κώστας

17)Ποδιάς Κώστας