Μαζική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα στο Ρέθυμνο εκπαιδευτικοί αναπληρωτές και μόνιμοι από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν με την ευκαιρία της 24ωρη απεργίας της ΑΔΕΔΥ και εργαζόμενοι στο Δήμο Ρεθύμνου εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εκπαιδευτικούς.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με καταλήψεις στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου. Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης όπου και ξεκίνησαν πορεία. Περνώντας από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα ήταν αυτά που απαιτούσαν μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών. Κυριάρχησαν επίσης συνθήματα που καλούσαν σε αγώνα διαρκείας και ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για τις μονιμοποιήσεις των αναπληρωτών.

Η πορεία ολοκληρώθηκε μπροστά στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανανεώνοντας το ραντεβού για δυναμικές κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες!

Ετικέτες