Συνεχίζονται και κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Οι εργαζόμενοι μάλιστα κατήγγειλαν  στα τοπικά  μέσα και όχι μόνο, ότι  με  βάση  πληροφόρηση που είχαν από  την Διοίκηση του νοσοκομείου, ζητήθηκε από Διοίκηση της  6ης Υγειονομικής περιφέρειας να  δοθεί  λίστα με τον  αριθμό και  τα ονόματα των εργαζομένων που….. μη αντέχοντας άλλο την υπερεργασία  και την αδυναμία λήψης ρεπό και αδειών , είχαν  κατέβει  σε στάση εργασίας απαιτώντας  διορισμούς και χρηματοδότηση  «ΤΩΡΑ».

Από χθές 30/7/16  μάλιστα η Διοίκηση της 6ης  ΥΠΕ  προέβη  σε διαψεύσεις σχετικά , αφήνοντας ακάλυπτη  την Διοίκηση του Νοσοκομείου .

 Όπου  όμως και να βρίσκεται η αλήθεια , όποιος και ψεύδεται  από τους δύο , το σίγουρο είναι ότι  οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων  «έτσουξαν» ….και αυτό δεν το αμφισβητεί  πια κανείς.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την κλιμάκωση  της κινητοποίησης με:

-        Νέα συνέντευξη  τύπου   σήμερα  Παρασκευή 1/7/16 στις 1.00 μμ με  την παρουσία και όλων των Διευθυντών  των Υπηρεσιών και των Τμημάτων.

-        Πανζακυνθιανό   συλλαλητήριο  και πορεία  που θα ξεκινήσει  από  την αντιπερειφέρεια  Ζακύνθου    στις 6.30 μμ  που θα  γίνει   με συμμετοχή όλων των  πρωτοβάθμιων συλλογών και σωματείων στη Ζάκυνθο

-        Ενημέρωση και του  γραφείου του Υπουργου Υγειας

Οι  εικόνες είναι από το κλείσιμο του  οδικού κόμβου για μισή ώρα που έκαναν για δεύτερη φορά  οι εργαζόμενοι την περασμένη Τρίτη  28/6/2016  ( η πρώτη φορά  ήταν  την προηγούμενη εβδομάδα ).  

Ετικέτες