Αντισυστημικά ΜΜΕ από όλο το φάσμα της ριζοσπαστικής αριστεράς που εδώ και χρόνια στέκονται με συνέπεια στο πλευρό των καταπιεσμένων αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν σήμερα το σχέδιο ρήξης του Α. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην πάλη ενάντια στο μνημονικό κατεστημένο και στην καταγραφή της αλήθειας. Υιοθετεί και ενισχύει τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ τους δηλώνοντας πως: "Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια «iou» αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό."

Εντύπωση προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ηλίθιοι (ή πράκτορες του Σόιμπλε) που αντιστέκονται στους εθνικούς ήρωες του Μαξίμου και προκαλούν τριγμούς στην κυβέρνηση τούτες τις κρίσιμες ωρες: 

  • Οι χιλιάδες κόσμου οργανωμένου στην Αριστερά αλλά και ανένταχτου που θα κατέβουν και σήμερα στο Σύνταγμα (παρά το κλείσιμο του μετρό από το "σύντροφο" Πανούση και το προχθεσινό ξύλο από τα ΜΑΤ).

  • η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία της Κ.Ε, οι βουλευτές που αποστατούν απο τα μνημόνια και κυρίως το τσουνάμι Οργανώσεων Μελών που ξεκαθάρισαν τη θέση τους και επιμένουν στο ΟΧΙ.

  • Το 62% των πολιτών που  πριν προλάβουν να συνθηκολογήσουν υπεύθυνα οι ρεαλιστές του Μαξίμου απέδειξε στην πράξη ότι είναι έτοιμο για σκληρές μάχες.

Όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι  μπορουν να ξεπεράσουν τους φωστήρες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και να γράψουν ιστορία. Ολοί αυτοί οι κακόμοιροι φτωχοδιάβολοι που νομίζουν ότι οι ίδιοι είναι το plan B. Είναι να αναρωτιέται κανείς που το βρίσκουν τόσο θράσος... Δεν διαβάσαν τα σημερινά πρωτοσέλιδα;

 

Ετικέτες