Αθωώθηκαν πανηγυρικά και με συνοπτικές διαδικασίες οι 3 συγκάτοικοί μας που κατηγορούνταν για φθορές στο χώρο της Βίλας. Η δίκη έγινε σήμερα (24/4) και έληξε αρκετά γρήγορα αφού κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες.

Αθωώθηκαν πανηγυρικά και με συνοπτικές διαδικασίες οι 3 συγκάτοικοί μας που κατηγορούνταν για φθορές στο χώρο της Βίλας.  Η δίκη έγινε σήμερα και έληξε αρκετά γρήγορα αφού κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες.

Χαρακτηριστικά, προσήλθαν ως κατήγοροι οι γνωστοί σε όλους μας κ. Καζάκος και Μαρκάτος (δήμαρχος και αντιδήμαρχος τότε). Οι οποίοι στις σαφείς ερωτήσεις της δικαστού αν μπορούν να βεβαιώσουν ότι έγιναν ζημιές στη Βίλα από τους κατηγορούμενους απάντησαν ρητά όχι! Στη συνέχεια, η πρόεδρος ρώτησε γιατί τους κατηγόρησαν τότε και οι Καζάκος και Μαρκάτος απάντησαν επειδή υπέγραψαν στην αίτηση για να δοθεί ο χώρος για το φεστιβάλ της επιτροπής!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η αίτηση τότε κατατέθηκε ενυπόγραφα και επίσημα στο δήμο για να διεξαχθεί νομότυπα το φεστιβάλ εντός της Βίλας. Ο τότε δήμαρχος Καζάκος φυσικά αρνήθηκε. Από αυτή την αίτηση όμως πήρε τα ονόματα και έκανε τη μήνυση. Δεν τα πήρε όλα όμως…Ξέχασε να μηνύσει και τους υπόλοιπους συγκατοίκους μας που υπέγραφαν. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι δικηγόροι στο επάγγελμα; Φύλαξε την πλάτη του ή ως δικηγόρος τίμησε τη «συντεχνία» του; 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Ειδικά για το συγκάτοικο, συναγωνιστή και φίλο Διονύση Τζανετάτο ο κ. Καζάκος εκδήλωσε άλλη μία φορά την «αδυναμία» του. Είπε ότι το Διονύση συγκεκριμένα τον μήνυσε όχι μόνο επειδή υπέγραψε την αίτηση, αλλά και επειδή είχε εισβάλει μία φορά στο γραφείο του και τον είχε απειλήσει ότι θα τον κάψει!!!! Η δικαστής ρώτησε (εμφανώς περιπαικτικά) αν το έκανε και ο κ.Καζάκος απάντησε «όχι φυσικά, αφού είμαι εδώ». Όμορφες στιγμές αγγελικά πλασμένες στα ελληνικά δικαστήρια!

Μετά από αυτή την ιλαροτραγωδία της κατάθεσης των κατηγόρων κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι και υποστήριξαν με σθένος την κινητοποίηση και τον αγώνα για να γίνει η Βίλα και το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού. Η πρόεδρος εκτίμησε ότι δεν απαιτείται καν κατάθεση μαρτύρων υπεράσπισης (είχαν κληθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Ψαρρέα που έμενε στη γειτονιά, η δημοτική σύμβουλος του Κινήματος στην Πόλη και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Ράνια Νενεδάκη, ο πρώην δήμαρχος κ.Καλλίρης, η δημοτική σύμβουλος του ΜΑΖΙ κ.Βαμβακά) και τους αθώωσε πανηγυρικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Ήταν τόσο ιλαρό το κλίμα της δίκης που θυμήθηκαμε τον Χάρρυ Κλυνν….

το παίζεις μπούλης δικέ μου…και Μ’ΑΡΕΣΕΙΣ

Ετικέτες