Με αυτό το booksletter εγκαινιάζουμε μία τακτική επικοινωνία που θα αφορά την ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων, που εκτιμάμε ότι έχουν ενδιαφέρον.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το κριτήριο επιλογής είναι μόνο το θέμα του βιβλίου, τα λίγα λόγια που το συνοδεύουν είναι από την παρουσίαση του εκδότη. Φιλοδοξούμε σύντομα να υπάρχουν περισσότερες βιβλιοκριτικές, ώστε να έχετε και τη δική μας άποψη για ορισμένα τουλάχιστον από αυτά τα βιβλία. Σε επόμενα booksletters, θα σας ενημερώνουμε και για προτεινόμενη από εμάς βιβλιογραφία για ορισμένα θέματα (πχ Μάης 1968).

Τα βιβλία αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Red Marks, στον Πολυχώρο «Κομμούνα» (Ιουλιανού 67). Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες (ιδιαίτερα για όσους τίτλους δεν είναι άμεσα διαθέσιμοι) είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά και να τις παραλάβετε από το βιβλιοπωλείο μας, πάντα στις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του βιβλιοπωλείου ή στις ακόμη χαμηλότερες (επιπλέον 10%) για όσους και όσες έχουν “κάρτα φίλων της «Κομμούνας»”. Δεκτές πληρωμές και με κάρτα.
Όσοι και όσες τα θέλουν σε συσκευασία δώρου να το επισημάνουν για να το φροντίζουμε.
Οι μέρες των διακοπών του Πάσχα προσφέρουν ακόμη μια ευκαιρία για διάβασμα, αξιοποιήστε το!

e-mail παραγγελιών: bookstore@redmarks.gr
τηλέφωνο: 2108254625
ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 12-8μμ & Σάββατο 11πμ-5μμ

Ετικέτες