Την ∆ευτέρα 31 Αυγούστου 2015, στα ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, πραγµατοποιήθηκε µαζική ανοικτή συζήτηση αριστερών πολιτών που εναντιώνονται στα µνηµόνια, την λιτότητα και τις συνέπειές τους στην κοινωνία. Που στήριξαν την µαχητική θέση του ΟΧΙ στο τελευταίο δηµοψήφισµα και πιστεύουν πως η διαχείριση του αποτελέσµατος έγινε ενάντια στην θέληση όσων το στήριξαν.

Πρώην µέλη του ΣΥΡΙΖΑ, µέλη άλλων συλλογικοτήτων, ανεξάρτητοι αγωνιστές και νεολαίοι, πήραν µέρος και επιβεβαίωσαν την θέλησή τους να προχωρήσουν αγωνιστικά, συσπειρωµένοι γύρω από την προσπάθεια που εκφράζεται από τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας. Στο τέλος της συζήτησης, συγκροτήθηκε ανοικτή εκλογική επιτροπή που θα αναλάβει τον σχεδιασµό και τον συντονισµό της µάχης της 20ης Σεπτέµβρη που έχουµε µπροστά µας, αλλά και στην ουσιαστική διαδικασία οικοδόµησης και ενεργοποίησης ενός αριστερού αγωνιστικού σχήµατος στην Γλυφάδα το επόµενο διάστηµα.

Οι συνεδριάσεις της εκλογικής επιτροπής και της συνέλευσης της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ανοικτές για τις παρακολουθήσει και να συµµετάσχει κάθε ένας από όσους θέλουν και µπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια: Για να σταµατήσουµε τα µνηµόνια, Για να υπερασπιστούµε το ΟΧΙ µέχρι το τέλος και Για να αγωνιστούµε για την έξοδο από την ευρωζώνη και την ΕΕ.

Έτσι, καλούµε ο κάθε εργαζόµενο, νέο, άνεργο, συνταξιούχο ή µετανάστη να ενώσει τις δυνάµεις του στην προσπάθεια αυτή.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ. : 6988 382 199 / 6945 754 555 / 6936 335 859 e-Mail : LaikiEnotitaGlyfadas@gmail.com