Παραθέτουμε σειρά δηλώσεων αποχώρησης από ΟΜ και ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

            Σήμερα 11 Σεπτέμβρη 2015, βρεθήκαμε σε απαρτία 13 μέλη από τα 18 της ΟΜ. 6 μέλη δήλωσαν ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ, 2 μέλη δεν έχουν αποφασίσει και δεν πήραν θέση και 5 μέλη δήλωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχωρούν στην Λαϊκή Ενότητα, συνυπογράφοντας το παρακάτω κείμενο.

Συντρόφισσες/φοι,

Από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ ενταχθήκαμε σε ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα και όχι σε ένα νεοφιλελεύθερο σοσιαλδημοκρατικό. Υπερασπιστήκαμε δημόσια ακόμα και αν η άποψή μας ήταν μειοψηφική,  τις αποφάσεις του ιδρυτικού μας συνεδρίου, της Κ.Ε, τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αντί να επικαλούμαστε αποσπασματικά και κατά το δοκούν επιχειρήματα, προκειμένου να δικαιολογήσουμε την μετατροπή της κυβέρνησης και του κόμματος, που μέχρι σήμερα στηρίζαμε, σε υπηρέτη της μνημονιακής πολιτικής και μιας θατσερικού τύπου υπερλιτότητας.

Στο όνομα της πρώτης φοράς αριστεράς στηρίξαμε την κυβέρνηση, προσπαθώντας να παραβλέψουμε τα πρώτα δείγματα της μεταστροφής της. Η οργάνωσή μας ένα μήνα από τις εκλογές του Γενάρη, ομόφωνα είχε καταγγείλει μια σειρά παραβιάσεων των συλλογικών αποφάσεων από την ηγετική ομάδα του Τσίπρα, όπως την συγκρότηση των ψηφοδελτίων στις βουλευτικές εκλογές, τη σύνθεση της κυβέρνησης, (πόσες ανακοινώσεις δεν είχαμε βγάλει για τον Κουρουμπλή),  την εκλογή προέδρου δημοκρατίας, τη συμφωνία 20 Φλεβάρη, την αθέτηση του προγράμματος Θες/νίκης και των κόκκινων γραμμών.

Δυστυχώς από την αρχή ήταν φανερή η απαξίωση των συλλογικών λειτουργιών και της βάσης, με αποκορύφωμα την παραβίαση της απόφασης της Κ.Ε για σύγκληση έκτακτου συνεδρίου το Σεπτέμβρη και προκήρυξη εσπευσμένα πρόωρων εκλογών. Το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού μας στο δημοψήφισμα, η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, το μετέτρεψε σε ένα νέο σκληρότερο 3ο μνημόνιο και με την προσχώρηση στο Θατσερικό επιχείρημα ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε νεοφιλελεύθερο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Όλους αυτούς τους 7 μήνες προσωπικά έχουμε πεισθεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων χωρίς αποδέσμευση από την Ευρωζώνη και ρήξη με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΕΕ. Ο λαός μας σε βάθος δεκαετιών θα υποφέρει ακόμα περισσότερο. Δεν μπορεί να υπάρξει έντιμος συμβιβασμός ούτε φιλολαϊκή διαχείριση των μνημονίων. Η μέχρι τώρα πρακτική του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκφράζει πλέον. Το κόμμα που πιστέψαμε δεν υπάρχει πια, έχει αντικατασταθεί από την ηγετική ομάδα του Τσίπρα. Αδυνατούμε να στηρίζουμε ένα κόμμα που θα συνεχίζει τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, θα καταστρέφει τους μικροεπαγγελματίες, θα ξεκληρίζει τους αγρότες, δεν θα ακουμπά το κεφάλαιο, θα ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, θα εξακολουθεί τη φορομπηχτική πολιτική μισθωτών και συνταξιούχων, θα θεωρεί πρώτη του επιλογή την εξυπηρέτηση του χρέους και των τραπεζών και δεν θα θεωρεί αδιαπραγμάτευτα αγαθά την αποκλειστική δημόσια υγεία και παιδεία.       Αδυνατούμε να στηρίζουμε ένα κόμμα που πάει να μετατρέψει τη χώρα μας σε αποικία χρέους, με δίχως μέλλον για τους νέους ανθρώπους.

Προσχωρούμε στη Λαϊκή Ενότητα γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα συνεχιστούν οι αγώνες για την ανατροπή των μνημονίων, προκειμένου να ανασάνουν τα εργατικά και  λαϊκά στρώματα που έχουν εξαθλιωθεί και προκειμένου «η μνημονιακή μετάλλαξη της κυβερνητικής αριστεράς» να αποτελέσει παρένθεση. Για τη συνέχιση της μάχης για την αποδέσμευση και ρήξη της χώρας μας από τους εταίρους δανειστές και την Λαϊκή κυριαρχία. Όσα λέγαμε παλιά εξακολουθούν να ισχύουν. Καλή αντάμωση στους αγώνες που θα έρθουν στο προσκήνιο.

Πατερογιάννη Σταυρούλα                     Συντονίστρια

Κάκαρης Σταμάτης                                                Αν.συντονιστής και  Αντιπρόεδρος ΔΣ εργαζομένων

Μανταίου Μερόπη                                   Μέλος συντονιστικού και μέλος ΔΣ εργαζομένων

Τάμπα Ευφροσύνη                                    Μέλος συντονιστικού

Μαυρομμάτη Άννα                                   Μέλος ΟΜ και    Μέλος Επιστ.Συμβουλίου   

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από Ο.Μ Γκύζη

                        Η παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και η επιλογή των πρόωρων εκλογών σπρώχνει τα πράγματα σε μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Η ίδια απόφαση, αλλά και το διάγγελμα του Αλ. Τσίπρα δηλώνουν με τον πιο καθαρό τρόπο ότι το προεδρικό κέντρο είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει το ταξικό 3ο μνημόνιο χωρίς τον οποιαδήποτε δισταγμό. Η συναίνεση, άλλωστε, των δανειστών στην προκήρυξη των εκλογών είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Έτσι γίνεται αμετάκλητη η ωμή παραβίαση και καταστρατήγηση των ιδρυτικών διακηρύξεων και των συνεδριακών αποφάσεών μας. Έτσι γίνεται ακόμα πιο προκλητική η περιφρόνηση της λαϊκής εντολής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη, του μεγαλειώδους και ιστορικού ΟΧΙ.

                        Ταυτόχρονα είναι η πιο ωμή παραβίαση του καταστατικού και ιδιαίτερα της απόφασης του τελευταίου συλλογικού οργάνου που συγκλήθηκε, δηλαδή, της ΚΕ στις 30/7.

                        Τότε πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι συντάχθηκαν με την άποψη της σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου πριν τις εκλογές, αντίθετα με την πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας υπέρ της σύγκλησης διαρκούς, ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή το κόμμα θα συζητήσει, θα αντιπαρατεθεί ειλικρινά και συντεταγμένα και θα βρει μια κάποια λύση.

                        Όσες και όσοι υπογράφουμε αυτή την επιστολή, θεωρούμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια σεβασμού των εσωκομματικών διαδικασιών.

                        Θα θέλαμε να είχαμε το χρόνο και το χώρο να συζητήσουμε δια ζώσης μαζί σας. Δυστυχώς, αφαιρέθηκε και από εμάς κι από σας αυτή η δυνατότητα.

                        Συντρόφισσες και σύντροφοι, όλες και όλοι που δουλέψαμε σκληρά για τη δημιουργία, τη συγκρότηση, την ανάπτυξη του εγχειρήματος της ενωτικής και της ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσοι και όσες δουλέψαμε σκληρά και πιστέψαμε στις προοπτικές που άνοιξε η κυβέρνηση της Αριστεράς, όλοι εμείς που μοιραστήκαμε αυτή τη διαδρομή, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να δεχτούμε την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε κόμμα του 3ου μνημονίου, της λιτότητας, της συναίνεσης με την ντόπια και διεθνή κυρίαρχη τάξη.

                        Με πόνο ψυχής αποχωριζόμαστε ένα ενωτικό εγχείρημα, το οποίο αξιώθηκε, μέσα από έναν μακρύ αντιμνημονιακό αγώνα, να πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας και σας καλούμε να συνεχίσουμε την κοινή πάλη για όσα δεσμευτήκαμε στα τελευταία 15 χρόνια, χτίζοντας μαζί το νέο ξεκίνημα, το μέτωπο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς που ολοφάνερα έγινε αναγκαίο μετά την υπογραφή της κυβέρνησης στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.

                        Σε κάθε περίπτωση, πιστοί στις αξίες και τα οράματα της αριστεράς, είμαστε βέβαιοι ότι, με συνέπεια, τιμή και αξιοπρέπεια θα βρισκόμαστε πάντα μαζί στους κοινούς αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού και της πατρίδας και μακριά από υπονοούμενα, ύβρεις, χυδαιολογίες και ειρωνείες, θα βοηθάμε πάντα ο ένας τον άλλον να αντέξουμε και μην υποκύψουμε.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΓΚΥΖΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  1.  Αλάτση Τερέζα
  2. Αναγνωστοπούλου – Ζώργα Νεφέλη
  3.  Βενιχάκης Γιώργος
  4. Γκρους Γιώργος
  5.  Ζώργα Νατάσα 
  6. Κλειτσίκας Θανάσης
  7. Λυκουργιάς Θάνος
  8.  Μαντάς Μπάμπης
  9. Μάστουρας Γιώργος
  10. Μεγαλιός Γιώργος
  11. Μεσάρης Κώστας
  12. Μεταξά Βαγγελιώ
  13. Μπενίας Γρηγόρης
  14. Παναγιωτίδου Μαρία
  15. Παπανικολάου Γιώργος
  16. Παπανικολάου Νίκος
  17.  Πετρόπουλος Απόλλωνας
  18.  Ρόζος Απελλής
  19.  Σεργίδου Κατερίνα
  20.  Τσατσαράγκου Δήμητρα

Κείμενο αποχώρησης ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κυψέλης-Πλατείας Αμερικής

Δήλωση Αποχώρησης σύσσωμης της ΟΜ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας

Η παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, η επιλογή των πρόωρων εκλογών έσπρωξε τα πράγματα σε μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Η ίδια απόφαση αλλά και το διάγγελμα του Αλ. Τσίπρα δηλώνουν με τον πιο καθαρό τρόπο ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο χωρίς τον οποιαδήποτε δισταγμό.    Η συναίνεση άλλωστε των δανειστών στην προκήρυξη των εκλογών είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση.

Έτσι γίνεται αμετάκλητη η ωμή παραβίαση και καταστρατήγηση των ιδρυτικών διακηρύξεων, των συνεδριακών αποφάσεων του κόμματος και της νεολαίας. Έτσι γίνεται ακόμα πιο προκλητική  η περιφρόνηση της λαϊκής εντολής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη , του μεγαλειώδους ΟΧΙ. Ταυτόχρονα είναι η πιο ωμή παραβίαση του καταστατικού και ιδιαίτερα της απόφασης του τελευταίου συλλογικού οργάνου που συγκλήθηκε, δηλαδή της ΚΕ στις 30/7.

Όσες και όσοι υπογράφουμε αυτό κείμενο δεν μπορούμε πλέον να είμαστε κομμάτι ενός μνημονιακού κόμματος και προφανώς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Οργανωθήκαμε στην Αριστερά και τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για να αντιπαλέψουμε εκείνες τις πολιτικές της σκληρής λιτότητας που υποθηκεύουν το μέλλον μας.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, όλες και όλοι που δουλέψαμε σκληρά για για το εγχείρημα της ενωτικής και της ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσοι και όσες δουλέψαμε σκληρά και πιστέψαμε στις προοπτικές που άνοιξε η κυβέρνηση της Αριστεράς, όλοι εμείς που μοιραστήκαμε αυτή τη διαδρομή, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να δεχτούμε την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ,  σε κόμμα του 3ου μνημονίου, της λιτότητας, της συναίνεσης με την ντόπια και διεθνή κυρίαρχη τάξη.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε την κοινή πάλη για όσα δεσμευτήκαμε στα τελευταία 15 χρόνια, χτίζοντας μαζί το νέο ξεκίνημα, το μέτωπο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς που ολοφάνερα έγινε αναγκαίο μετά την υπογραφή της κυβέρνησης στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.

Στράτος Αρώνης
Λένα Καλαφάτη
Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Άγγελος Προβολισιάνος
Χρήστος Σταυρακάκης
Μίμης Στριγγος
Νίκος Στάμου
Αλέξανδρος Τσαλουχίδης
Άρης Χιωτέλης
Φάνης Ψωμάς
Μαρία Ψωμά

ΥΓ. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ αφορά και τους ανθρώπους που αποφάσισαν να παραμείνουν σε αυτό το κόμμα. Στη δήλωσή μας ότι θα θέλαμε να διαβάσουμε το παρόν κείμενο στη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του συντονιστικού χρησιμοποίησαν χυδαίους χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν τους ίδιους και δε θα αναπαράξουμε, παρουσία του γραμματέα της νομαρχιακής. Η αποφασή μας επιβεβαιώθηκε με τον χείριστο τρόπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΛΗΡΟΥ

Κείμενο αποχώρησης από την ΟΜ Κυψέλης – Πλ. Αμερικής

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Μ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τα παρακάτω μέλη της Ο.Μ. Παιανίας δηλώνουμε πως αποχωρούμε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως κυβέρνηση με την ψήφιση του 3ου μνημονίου μεταλλάχθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο σε ένα νέο μνημονιακό κόμμα, με ευθύνη της ηγετικής του ομάδας.

Με την απροκάλυπτη στήριξη των μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) αλλά και των βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς έκλεισε από μόνη της την «αριστερή παρένθεση» και επισφράγισε με τον πιο επίσημο τρόπο τη μνημονιακή της μετάλλαξη, περνώντας πλέον οριστικά και αμετάκλητα στην απέναντι πλευρά:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντί να καταργήσει τα δύο προηγούμενα μνημόνια, όπως είχε δεσμευτεί, ψήφισε και 3ο, το ίδιο επώδυνο με τα προηγούμενα, υπογράφοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και τη διάψευση των ελπίδων που γέννησε η νίκη της Αριστεράς στους εργαζόμενους και τους λαούς όλης της Ευρώπης.

Δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να είμαστε συνένοχοι στο νέο δρόμο που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, που με την εφαρμογή του νέου μνημονίου και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει, συνθλίβει τον κόσμο της εργασίας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Κανένας «κομματικός πατριωτισμός» και καμία έκκληση σε μια ψευδεπίγραφη «ενότητα» δε μπορούν να αποσπάσουν την εκβιαστική στήριξη στη μνημονιακή μετάλλαξη της κυβέρνησης.

Δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να μετέχουμε σε έναν πολιτικό φορέα, όπου η έννοια του μέλους έχει χάσει πλέον κάθε περιεχόμενο, όπου η κατάφωρη και συστηματική παραβίαση των συλλογικών αποφάσεων εκ μέρους της ηγετικής ομάδας βαδίζει χέρι - χέρι με την απαξίωση των συλλογικών λειτουργιών και της εσωκομματικής δημοκρατίας.

Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε από άλλο μετερίζι να βρισκόμαστε στους δρόμους και να αγωνιζόμαστε από κοινού με τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τη νεολαία, το λαό για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, και πως δεν πρόκειται να μεταλλαχθούμε σε «χειροκροτητές» αποφάσεων που ισοπεδώνουν το λόγο και τη φυσιογνωμία της ριζοσπαστικής Αριστεράς και αναπαράγουν τις πολιτικές και τις μεθόδους του αστικού πολιτικού κατεστημένου, που ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 25 του Γενάρη και κυρίως στο δημοψήφισμα στις 5 του Ιούλη, με το μεγαλειώδες δυνατό και ταξικό «ΟΧΙ», θέλησε να τους κάνει παρελθόν και όχι «συμμάχους» στην νέα λεηλασία τις πατρίδας μας.

 

Ιωαννίδης Βαγγέλης Συντονιστής Ο.Μ. Παιανίας

Κουβάτσος Φίλιππος Μέλος συντονιστικού Ο.Μ. Παιανίας

Κουκουνάρης Νίκος Μέλος συντονιστικού Ο.Μ. Παιανίας

Παπαδόπουλος Χρήστος Μέλος συντονιστικού Ο.Μ. Παιανίας

Θηραίος Σωτήρης

Καββαδίας Έκτορας

Καββαδία Νικολέτα

Κακλαμανάκη Βίβιαν

Κακλαμανάκης Θοδωρής

Κέκης Γιάννης

Κόκκος Γιάννης

Κώτσιας Κώστας

Κώτσια Περιστέρα

Μακρυγεωργάκη Καίτη

Νιάκα Αναστασία

Παναρέτου Βασιλική

Παπίλας Γιάννος

Σούνδιας Τιμόθεος

Σταύρου Γιώργος

Τσίτσος Χρήστος

Φλώκου Θεοδώρα

Χαρίσης Γιώργος

Χρονόπουλος Ιάσονας

Δήλωση αποχώρησης  Μελών του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης.

Η ψήφιση του 3ου Μνημονίου μετάλλαξε τον ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργήσαμε, συμμετέχοντας ενεργά στα κινήματα και τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας τα τελευταία χρόνια, σε συστημική μνημονιακή δύναμη που αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργήσαμε δεν υπάρχει πια. Στη θέση του ένα προσωποπαγές μόρφωμα που παραβιάζει καθημερινά με τις αποφάσεις του τη θέληση του λαού, όπως εκφράστηκε δυναμικά και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου αλλά και στις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Το «κόμμα των μελών» μετατράπηκε σταδιακά σε κόμμα της ηγεσίας και κάθε συλλογική διαδικασία εγκαταλήφθηκε. Οι οργανώσεις μελών καλούνται σήμερα να υπερασπίσουν την καταστροφική πολιτική των μνημονίων και της συνεχιζόμενης λιτότητας που όλα τα προηγούμενα χρόνια αντιμάχονταν.

Αρνούμαστε να συμπορευτούμε με τις αστικές δυνάμεις, τα ΜΜΕ και το κεφάλαιο ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομενων, των ανέργων, των νέων, των αδύναμων της κοινωνίας

Αρνούμαστε να συμπράξουμε στην απόλυτη διάλυση της υγείας και της παιδείας και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι τα μνημόνια και η καταστροφή μας είναι μονόδρομος.

Ξέρουμε να περπατάε καλύτερα στους δρόμους του αγώνα, της συλλογικότητας, του ονείρου για μια καλύτερη κοινωνία.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, παραμένουμε στον αγώνα για:

  • Τερματισμό της νεοφιλελεύθερης λιτότητας και  κατάργηση των μνημονίων
  • Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους
  • Υπεράσπιση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας
  • Παραγωγική ανασυγκρότηση και δουλειά για όλους
  • Δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία

Δαβέτας Γιάννης, Συντονιστής της ΟΜ Πετρούπολης

Δαρβίρης Παναγιώτης, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Καπετανάκης Γιάννης, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Λουκάς Λουκάς, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Παληγεώργου Νίτσα, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Πανούσης Λυμπέρης, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Σκεντέρης Κώστας, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Τσέκου Τασία, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Πετρούπολης

Ετικέτες