Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποίησε χθες (31/8) την πρώτη της, ιδρυτική συνέλευση στον πολυχώρο Έσπερο, στην Πάτρα.

Οι ομι­λη­τές της εκ­δή­λω­σης ήταν οι: Θα­νο­πού­λου Κα­τε­ρί­να, Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Ατ­τι­κής (Αρ. Ρεύμα) και Μάρ­τα­λης Σω­τή­ρης (Κόκ­κι­νο Δί­κτυο). Την συ­ζή­τη­ση, που ολο­κλη­ρώ­θη­κε αργά το βράδυ ύστε­ρα από δε­κά­δες πα­ρεμ­βά­σεις και ερω­τή­σεις, ορ­γά­νω­σαν οι: Σπαρ­τι­νός Κώ­στας (Αρ. Ρεύμα) και Τσε­ρό­λας Πα­να­γιώ­της (Αρ.Ανα­σύν­θε­ση).

Η συ­ζή­τη­ση χα­ρα­κτη­ρί­στη­κε από το μα­χη­τι­κό πνεύ­μα για την εκλο­γι­κή ανα­μέ­τρη­ση στις 20/9, την ζωηρή πα­ρου­σία της νε­ο­λαί­ας και ελ­πί­δα για τους αγώ­νες που έρ­χο­νται. Πολ­λές πα­ρεμ­βά­σεις τό­νι­σαν την ανά­γκη ισχυ­ρο­ποί­η­σης της Λαϊ­κής Ενό­τη­τας, του με­τώ­που του ‘’ΟΧΙ μέχρι το τέ­λο­ς’’.

Εκλέ­χτη­κε ομό­φω­να το πο­λι­τι­κό συ­ντο­νι­στι­κό της κί­νη­σης, όπως και εκλο­γι­κές επι­τρο­πές στις γει­το­νιές της Πά­τρας, ενώ ανα­κοι­νώ­θη­κε το εκλο­γι­κό κέ­ντρο που θα λει­τουρ­γή­σει στο κάτω μέρος της Πλα­τεί­ας Γε­ωρ­γί­ου.