ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Π.Γ. ΤΗΣ ΛΑΕ.

-Εμείς, τα μέλη της ΛΑΕ Κου­κα­κί­ου-Πε­τρα­λώ­νων, δη­λώ­νου­με την αντί­θε­ση μας στη στάση εκεί­νων των εκλεγ­μέ­νων συ­ντρό­φων-ισ­σών στην Πε­ρι­φέ­ρεια Ατ­τι­κής που ψή­φι­σαν τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό που κα­τέ­βα­σε η πλειο­ψη­φία.

-Η ενέρ­γεια αυτή θε­ω­ρού­με ότι θα έχει ση­μα­ντι­κές επι­πτώ­σεις στό άμεσο μέλ­λον και στην προ­σπά­θεια μας να κα­θιε­ρώ­σου­με τη ΛΑΕ ως βα­σι­κό αντι­μνη­μο­νια­κό πόλο στην ελ­λη­νι­κή κοι­νω­νία.

-Πι­στεύ­ου­με ότι μια τέ­τοια ενέρ­γεια απο­τε­λεί κα­τα­στρα­τή­γη­ση του πνεύ­μα­τος της πρό­σφα­της πα­νελ­λή­νιας σύ­σκε­ψης της ΛΑΕ, η οποία ανέ­δει­ξε τα βα­σι­κά ση­μεία της πο­λι­τι­κής μας και τα οποία είναι ξε­κά­θα­ρα αντι­κυ­βερ­νη­τι­κά και αντι­μνη­μο­νια­κά.

-Τί­πο­τε δεν θα μπο­ρού­σε να δι­καιο­λο­γή­σει τα 20 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ που δί­νο­νται στον Με­λισ­σα­νί­δη για την κα­τα­σκευή του γη­πέ­δου της ΑΕΚ, κα­τα­πα­τώ­ντας ση­μα­ντι­κό κομ­μά­τι πρα­σί­νου από το Άλσος της Ν. Φι­λα­δέλ­φειας καθώς και τα 8 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ που δί­νο­νται στον Αλα­φού­ζο για βελ­τιω­τι­κά έργα στο γή­πε­δο του ΠΑΟ. Ούτε επί­σης τη δη­μιουρ­γία ΧΥΤΑ στο Γραμ­μα­τι­κό, με την οποία όλα τα προη­γού­με­να χρό­νια ήμα­σταν αντί­θε­τοι και στη­ρί­ζα­με τον αγώνα των κα­τοί­κων.

-Το πνεύ­μα του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού της κ. Δού­ρου απο­τε­λεί μια προ­έ­κτα­ση της κυ­βερ­νη­τι­κής πο­λι­τι­κής λι­τό­τη­τας και υπο­τα­γής απέ­να­ντι στους δα­νει­στές και την πο­λι­τι­κή που επι­διώ­κουν να επι­βάλ­λουν στην Ελ­λά­δα. Επι­κυ­ρώ­νει τον Καλ­λι­κρά­τη και νο­μι­μο­ποιεί το γερ­μα­νι­κό πα­ρα­τη­ρη­τή­ριο πνί­γο­ντας έτσι τον θεσμό της Τ.Α., καθώς αυτή έχει ανα­λά­βει ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρες αρ­μο­διό­τη­τες χωρίς τους αντί­στοι­χους πό­ρους.

-Κα­τα­λο­γί­ζου­με ση­μα­ντι­κή ευ­θύ­νη στη ση­με­ρι­νή προ­σω­ρι­νή Π.Γ. της ΛΑΕ, η οποία δεν πήρε ξε­κά­θα­ρη θέση στο ζή­τη­μα έτσι ώστε αυτό να μην πάρει έκτα­ση και να απο­φευ­χθούν οποιεσ­δή­πο­τε πο­λι­τι­κές επι­πτώ­σεις. Μια τέ­τοια στάση ανοί­γει τους ασκούς του Αιό­λου για την αυ­το­νό­μη­ση και άλλων μελών ή ομά­δων στο μέλ­λον, τα οποία θα απαι­τούν ανά­λο­γη με­τα­χεί­ρη­ση από τα ανώ­τε­ρα όρ­γα­να.

-Ασφα­λώς δεν έχουν ακόμη συ­στα­θεί τυ­πι­κά τα επί­ση­μα όρ­γα­να της ΛΑΕ, ωστό­σο όλες τις δυ­νά­μεις του Με­τώ­που πι­στεύ­ου­με ότι τις δια­περ­νά συ­γκε­κρι­μέ­νη πο­λι­τι­κή δε­ο­ντο­λο­γία ή αλ­λιώς κά­ποιες κόκ­κι­νες γραμ­μές, οι οποί­ες πρέ­πει να γί­νο­νται σε­βα­στές από όλους. Η στάση των συ­ντρό­φων-ισ­σών που ψή­φι­σαν τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό θε­ω­ρού­με ότι ξε­περ­νά αυτή τη δε­ο­ντο­λο­γία.

-Ανα­μέ­νου­με να λήξει άμεσα αυτό το πρό­βλη­μα και οι πα­ρα­πά­νω σύ­ντρο­φοι να δια­χω­ρί­σουν τη θέση τους από την πο­λι­τι­κή που επι­χει­ρεί­ται να εφαρ­μο­στεί στην Πε­ρι­φέ­ρεια Ατ­τι­κής.

-Κα­λού­με την προ­σω­ρι­νή Π.Γ. της ΛΑΕ να στα­θεί στο ύψος της από εδώ και πέρα, δί­νο­ντας άμε­σες λύ­σεις, με γνώ­μο­να πάντα τα πο­λι­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα του φορέα.

Η ΓΕ­ΝΙ­ΚΗ ΣΥ­ΝΕ­ΛΕΥ­ΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΥ­ΚΑ­ΚΙΟΥ-ΠΕ­ΤΡΑ­ΛΩ­ΝΩΝ