Η αιφνιδιαστική προκήρυξη των εκλογών, έριξε και το τελευταίο φύλλο συκής που ξεσκέπασε τις ανομολόγητες επιδιώξεις του πρωθυπουργού και μιας στενής ηγετικής ομάδας που διαχειρίζεται το Σύριζα σαν ιδιοκτησία τους.

Κύριος στόχος είναι η νομιμοποίηση του τρίτου μνημόνιου, η εκδίωξη των αριστερών ριζοσπαστικών δυνάμεων του Σύριζα, η μετάλλαξη του κόμματος και η ένταξη του στις μνημονιακές δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός σαν «κύριος μέτοχος» του Σύριζα τον κατάργησε στην πράξη αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και δεν αποφάσισε καμμία από τις κεντρικές πολιτικές επιλογές, που σε μια νύκτα μετέτρεψαν την ελπίδα, τις προσδοκίες, τη ριζοσπαστικοποίηση του Ελληνικού λαού με το βροντερό 61,3% του ΟΧΙ, σε ένα μνημονιακό ΝΑΙ.

Εμείς που υπογράφουμε την δήλωση αυτή, μέλη της Ο.Μ.Αερομεταφορών του Σύριζα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την δικαίωση των αγώνων των μελών, των στελεχών και των ψηφοφόρων που επένδυσαν την ελπίδα τους στην αριστερά στις 25 Γενάρη και στις 5 Ιούλη, για την απεμπλοκή από τα μνημόνια, για την χάραξη μιας νέας πορείας της χώρας μας με κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, για την ανάκτηση  της εθνικής μας ανεξαρτησίας, για μια προοδευτική και σοσιαλιστική προοπτική.

Δεν δηλώνουμε αποχώρηση γιατί δεν υπάρχει κάποιος κομματικός φορέας για να αποχωρήσουμε, μιας και καταργήθηκε με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού.

Δηλώνουμε την συνέχιση του αγώνα μας μέσα από την αριστερή ελπίδα του λαού μας την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Παρακαλούμε μόνο όσους ακόμα από τους συν. που κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά εξακολουθούν να σέβονται τις αξίες, τους αγώνες και την ιστορία της αριστεράς, να μην την αδικούνε υποστηρίζοντας τις μνημονιακές πολιτικές στο όνομα της. Δεν της αξίζει της Αριστεράς τέτοια κακοποίηση. 

1. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΘΗΣ [αναπ. Συντονιστής] 

2. ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  [μέλος συντ. Ο.Μ]

3. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ [μέλος συντ. Ο.Μ]

4. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ [μέλος συντ. Ο.Μ]

5. ΧΟΥΣΙΑΔΑ ΒΟΥΛΑ [μέλος συντ. Ο.Μ]

6. ΜΑΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΛΙΛΑ

7. ΜΑΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΑ

8. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

9. ΠΑΤΣΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ

10. ΜΠΑΣΟΥΛΑΣ ΜΑΝΟΣ

11. ΜΠΟΥΡΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

12. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

13. ΡΑΜΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

14. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

15. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΑ

16. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

17. ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΦΙΛΙΩ

18. ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

19. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΩ

20. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  

21. ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

22. ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

23. ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

24. ΚΟΚΟΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

25. ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΡΟΥΣΑ

26. ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

27. ΤΑΣΑΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

28. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

29. ΜΠΟΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ

30. ΜΠΟΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

31. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

32. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

33. ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

34. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΛΕΝΑ

35. ΑΗΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

36. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

37. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

38. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΗΣ

Ετικέτες