Η Εργατική τάξη της χώρας μας και ο κόσμος του καθημερινού μόχθου έχουν ήδη καταγράψει ένα μεγαλειώδες, ιστορικό, ένα αυθεντικά ταξικό ΟΧΙ ενάντια στους νεοφιλελεύθερους ψευδο-μονόδρομους που προσπαθούν να επιβάλουν οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτό το ριζοσπαστικό, ταξικό, ιστορικό ΟΧΙ δεν θα μπορούσε να μείνει πολιτικά ορφανό και τελικά δεν έμεινε. Στο άμεσο μέλλον, στις κάλπες του Σεπτέμβρη και κυρίως στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες είναι έτοιμοι και έτοιμες να γράψουν μια ένδοξη ιστορία, καθώς δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Σε ό,τι με αφορά, στηρίζω ολόψυχα τη Λαϊκή Ενότητα και θέτω στη διάθεση των στελεχών της τις δυνάμεις μου, για να επιταχύνουμε, για να διευκολύνουμε την απαλλαγή της χώρας μας από τα αντεργατικά μνημόνια, και το πρώτο και το δεύτερο και το τρίτο, τα αντεργατικά και αντικοινωνικά μνημόνια της υποτέλειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Είμαι χαρούμενος που θα συμβάλλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Καλόν αγώνα να έχουμε. Η εργατική τάξη θα βγει στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά. 

Ετικέτες