Νικήσανε! Εκταμιεύθηκαν επιτέλους τα 13 δις, όσες περίπου και οι τρέχουσες χρηματοδοτικές ανάγκες μας. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το ποσόν δεν έφθασε ποτέ στη χώρα, απλά με μια διαχειριστική πράξη πέρασε από τον έναν ευρωπαϊκό «γκισέ» στον άλλον διογκώνοντας ακόμα περισσότερο το χρέος μας…

Με το κλείσιμο της «συμφωνίας» ο πρόεδρος του Eurogroup επεσήμανε ότι αν τάχιστα εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά του 3ου μνημονίου με την υπογραφή Τσίπρα, η Ελλάδα θα επιστρέψει : «Σε μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης που θα βασίζεται σε υγιή δημόσια οικονομικά, αυξημένη ανταγωνιστικότητα, υψηλά επίπεδα απασχόλησης και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα…» Απευθύνεται ασφαλώς σε ηλίθιους, υποστηρίζοντας πως με τέτοια υφεσιακά μέτρα μπορούν να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι. Μέχρι και χθες υπήρχαν ποντιακά ανέκδοτα , σήμερα ανακαλύψαμε και Ολλανδικά! Το κυβερνητικό επιτελείο γνωρίζει τι ακριβώς θα επακολουθήσει με την εφαρμογή αυτών των δολοφονικών οικονομικών μέτρων και γι’ αυτό βιάζεται να προκηρύξει εκλογές πριν την οικονομική και κοινωνική ακατάσχετη αιμορραγία που αυτά θα προκαλέσουν….

Πανικόβλητες αποφάσεις μιας κυβερνώσας παρέας που βρίσκεται ακόμα στη ζάλη του αναπάντεχου και όχι ευπρόσδεκτου απ’ αυτήν όπως έδειξε η συνέχεια, αποτελέσματος του δημοψηφίσματος με το λεβέντικο 62% του ΟΧΙ. Βιάζονται να εκμεταλλευθούν ακόμα και τη ραστώνη των διακοπών πριν η οργή απ’ τις ουρές στα ταμεία πληρωμής και νέων μνημονιακών χαρατσιών μεταφερθεί στις κάλπες… Πριν το επαναλαμβανόμενο κούρεμα μισθών και συντάξεων φθάσει στο πορτοφόλι των εκλογέων. Το καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μικρό πράγμα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να διαλύεται και η τελευταία αριστερή ελπίδα ενός Λαού για μια διαφορετική πορεία από εκείνη που ακολούθησαν τα προηγούμενα συστημικά κόμματα, τα οποία και αυτά  αποσυναρμολογήθηκαν. Προσκυνητής και ο Τσίπρας τώρα ως ουδείς αναμάρτητος, στη «ποδιά» της Μέρκελ… Τρέχουν και δεν φτάνουν να στήσουν κάλπες πριν προλάβει ο Λαός να καταλάβει στην πράξη τα κάλπικα τους λόγια τα απατηλά ! Έτσι νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν και πάλι, όπως πίστεψαν και στις 5 του Ιούλη ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα τους έδινε το άλλοθι του Ναι προκειμένου να υπογράψουν μνημόνιο με Λαϊκή συγκατάθεση…

Τελικά το υπέγραψαν ακόμα και με το συντριπτικό ποσοστό του ΟΧΙ… Το επιχειρούν και πάλι στήνοντας κάλπες ελπίζοντας να πάρουν λαϊκή εντολή για τα δολοφονικά μέτρα πριν αρχίσουν αυτά να υλοποιούνται… Αναβαπτισμένοι να προχωρήσουν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με εργαλείο ένα «ανεξάρτητο» ταμείο κάτω από την συνεχή και άγρυπνη επίβλεψη των σχετικών Ευρωπαϊκών Θεσμών που μέχρι το τέλος του 2015  θα περιλαμβάνει την ιδιωτικοποίηση των αποτιμούμενων κρατικών περιουσιακών στοιχείων. Χαράς ευαγγέλια, όχι οι επόμενες γενεές, αλλά άμεσα τα παιδιά μας δεν θα βρουν ούτε Κολυμπηθρόξυλο μετά τις αποκαλούμενες αριστερές ιδιωτικοποιήσεις!!! Το ξεπούλημα Γης , Αέρος και Θαλάσσης αφού βεβαίως θα έχει προηγηθεί η αρπαγή σε μια συνεχή περίοδο ξεφτίλας, μπιρ-παρά όλων ανεξαιρέτως των εθνικών περιουσιακών στοιχείων. Τα 14 αεροδρόμια που χαρίστηκαν στη κρατική γερμανική εταιρία του κρατιδίου της Έσσης  “Fraport” , σκληρής αντεργατικής διαγωγής, δείχνουν το δρόμο αλλά και τον τρόπο! Πιθανόν να υπάρχει ενδιαφέρον των εταίρων ακόμα και για ορισμένο αριθμό νησίδων, όπως ειπώθηκε σε ανύποπτο χρόνο από «εραστές» του αιγαιοπελαγίτικου κάλλους… Για το νερό , τους υπό ανεύρεση γαιάνθρακες, και ότι κρύβει το ελληνικό υπέδαφος, ουδεμία αντίρρηση και τσιγκουνιά, στη διάθεση των κουρσάρων, Όλα…  Το σχέδιο του αγρονόμου Ντάισελμπλουμ για την λειτουργία του ταμείου της λεηλασίας, θα πρέπει να το καταθέσει η Συριζαίικη κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο και να αρχίσει να λειτουργεί αρχές του 2016 ! Το γοργόν ξεπούλημα, και χάρη έχει !!!

Γι’ αυτό στήνουν κάλπες το γρηγορότερο δυνατόν , σταματώντας δήθεν την Eldorado Gold στις Σκουριές και απειλώντας υποτίθεται την Fraport με επαναδιαπραγμάτευση στο ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων… Προεκλογικά αριστερά αντριλίκια για τηλεοπτική κατανάλωση με τον Σκουρλέτη σε ρόλο… τιμωρού, να δηλώνει πρώτα εκλογές και μετά συνέδριο!  Στήνουν κάλπες ασθμαίνοντας πριν από τις 15 Νοεμβρίου γιατί με την πρώτη αξιολόγηση πάμε για συντάξεις τυρόπιτας!!! Παράλληλα μετά την «μεταρρύθμιση» του συνταξιοδοτικού θα κλάψουν μανούλες και παιδιά. Βιάζονται να μετρήσουν ψηφοδέλτια, πριν αρχίσει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος. Κάλπες άψε-σβήσε για να μην ανταμώσουν προεκλογικά οι ψηφοφόροι - κάτοχοι κόκκινων δανείων με τα δόντια των “distress fund” και οι αγρότες με την καρατόμηση τους αρχές του 16… «Τις καλλίτερες μέρες μας δεν τις ζήσαμε ακόμα…» Είπε ο Τσίπρας σε μια αποστροφή του διαγγέλματος του την Πέμπτη το βράδυ, αλίμονο λοιπόν τι θα επακολουθήσει… Γι’ αυτό ακριβώς επείγονται με εκλογές εξπρές πριν την νεκροψία του Λαϊκού σώματος… Με σημαία το ΟΧΙ εμπρός για νέους νικηφόρους αγώνες!!!