Οι εκλογές γίνονται τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη σε 4 νοσοκομεία της 2ης Υ.ΠΕ: στο Ασκληπιείο Βούλας, στο ΨΝΑ-Δαφνί, στο Αττικόν και στο Θριάσιο. Το ενωτικό ψηφοδέλτιο της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ονομάζεται Αγωνιστική Συνεργασία Ανατροπής.

Με κοινό ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής, αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, μαζί με ανένταχτους αγωνιστές συνδικαλιστές, στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών στη 2η ΥΠΕ.

Είναι γνωστό ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια πολλές φορές χρησιμοποιούνται από τις παρατάξεις του γραφειοκρατικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, για να υλοποιούν την πολιτική των μνημονίων ή/και της εκάστοτε κυβέρνησης. Και σε δεύτερο λόγο για να εξυπηρετούν ημετέρους.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία χρειάζεται να αναδειχθούν από τα ψηφοδέλτια εκπρόσωποι των εργαζομένων που έχουν δώσει δείγματα γραφής με τους αγώνες τους και που έχουν αποδείξει ότι δεν πρόκειται να είναι σε αυτές τις θέσεις για να κάνουν ρουσφέτια και να σκύβουν το κεφάλι. Αυτή τη φορά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα έχουν να δώσουν πραγματικές μάχες στα υπηρεσιακά συμβούλια. Μάχες ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξάρτητα από γνωριμίες. Μάχες ώστε να μη γίνονται μόνο λίγες «σημαδεμένες» μετατάξεις, αλλά να απελευθερωθούν μέσα από την θεσμοθέτηση μαζικών προσλήψεων. Για να σταματήσει το παραμύθι ότι δεν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις.

Για να μην ελέγχονται οι υπηρεσίες μόνο με βάση τις κυβερνητικές πολιτικές λιτότητας, αλλά με βάση τις ανάγκες των ασθενών και των εργαζομένων. Για να μην υπάρχουν αδικίες σε άδειες, αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας, πειθαρχικά παραπτώματα, μετακινήσεις κ.λπ. Για να έχουν οι εργαζόμενοι δικαιώματα και εργατικές κατακτήσεις ισότιμα, σε συλλογικό-συνολικό επίπεδο κι  όχι με ατομικά «βολέματα». Για όλους αυτούς τους λόγους είναι κρίσιμο να στηριχτεί το ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Ανατροπής.

Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη 2018

Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε

Αγωνιστική Συνεργασία Ανατροπής

Οι υποψήφιοι για τους μονίμους:

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Κατηγορία-Κλάδος

Φορέας

1

ΓΑΡΔΙΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

2

ΔΑΝΙΣΚΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

3

ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

4

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

5

ΜΑΝΘΟΥ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΓΝΕΘΡΙΑΣΙΟ

6

ΝΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

7

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ

8

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

9

ΨΑΡΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ