Με την αγορά του στηρίζετε το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς μνημόνια, φασιστικές προκλήσεις και ρατσιστικές διακρίσεις.

Κυκλοφόρησε το επιτραπέζιο ημερολόγιο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2013. Με φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις της προηγούμενης χρονιάς σε όλο τον κόσμο. Από τη Συρία, την Παλαιστίνη, τις χώρες των pigs, τις δικές μας απεργιακές κινητοποιήσεις, όπου ντόπιοι και μετανάστες παλεύουμε για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας για μια αξιοπρεπή ζωή. Το φετινό μας ημερολόγιο περιλαμβάνει επίσης 12 εξαιρετικές φωτογραφίες που μας παραχώρησαν επαγγελματίες φωτογραφοι. Φωτογραφίες του Μάριου Λώλου, προέδρου των Ελλήνων Φωτορεπόρτερ, του Γιώργου Μουτάφη, της Πηνελόπης Τρίπατζη κι του Ιάκωβου Χατζησταύρου.

Η τιμή του παραμένει καθηλωμένη στα 5 ευρώ για έβδομη διαδοχική χρονιά. Προμηθευτείτε το, κάντε ένα όμορφο δώρο σε φίλους και συγγενείς για τη νέα χρονιά. Με την αγορά του στηρίζετε το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς μνημόνια, φασιστικές προκλήσεις και ρατσιστικές διακρίσεις.

Κεντρική διάθεση: Κλαζομενών 3, πλ. Αττικής, τηλ. 210-3306286 και 697448636

Ετικέτες