Οι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ του Υπ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κλείνουν στις 18-10-2014, 13 μήνες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ κινητοποιήσεων και βρίσκονται σήμερα ήδη στην 160η μέρα, καθιστικής διαμαρτυρίας, στην γνωστή σε όλους, σκηνή έξω από το Υπ. Οικονομικών, στην Καρ. Σερβίας.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, όσων  συναδελφισσών βρίσκονται στην Αττική. Στην Γεν. Συνέλευση υπήρξε έντονος προβληματισμός για την μορφή με την οποία θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Ο προβληματισμός βασιζόταν πρωτίστως στο γεγονός της δικαιολογημένης κούρασης (από τον μακροχρόνιο αγώνα), αλλά και της οικονομικής εξάντλησης τους.

Το αποτέλεσμα όμως της Συνέλευσής επιβεβαίωσε την απόφασή τους να ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. Ψήφισαν και αποφάσισαν ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (100% των παρόντων) ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στο κέντρο αγώνα της Καρ. Σερβίας, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Την ίδια ώρα, συντονίζουν τον αγώνα τους και με άλλους κλάδους διαθέσιμων και καλούν συλλογικότητες, σωματεία, κάθε πολίτη, να τις στηρίξουν, με βάρδιες αλλά και με όποιο άλλο τρόπο. Ο χειμώνας που μπαίνει θα είναι πολύ δύσκολος για όλες αυτές τις γυναίκες που μέχρι τώρα  ΔΕΝ πτοήθηκαν ούτε από καιρικές συνθήκες, ούτε από την βία της αστυνομίας, ούτε από την βίαιη εξαθλίωση της ζωής τους.

Ας γίνουν οι  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Υπ. Οικονομικών ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

*εφοριακός

Ετικέτες