Ανυποχώρητοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, παρά τις "πληρωμές" μέρους των αποζημιώσεων (;) και τις τρομοκρατικές απειλές Στουρνάρα, περί "εκκένωσης". Στη σημερινή τους Γ.Σ. στο προαύλιο της Αγ. Παρασκευής, επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητά τους για τη συνέχιση του αγώνα, με στόχο μια ΕΡΤ ανοιχτή, σε πλήρη λειτουργία και με όλο της το προσωπικό, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία, να στηρίξει την κατάληψή τους κάθε ώρα και στιγμή. Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη προχωρούν σε ομαδικό εξώδικο κατά του ΥΠ.ΟΙΚ., με σκοπό την ακύρωση των παράνομων απολύσεων.

 ΠΟΣΠΕΡΤ: ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"!

"ΕΔΩ ΕΡΤ ! ΕΔΩ ΕΡΤ!

Στο Υπουργείο  Οικονομικών  απαντάμε :  Μολών λαβέ !

Οι εντολές εκκένωσης του Ραδιομεγάρου  από  αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου,  που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα,

                     είναι βία για να παραιτηθούμε!

                     Είναι βία για να μας γονατίσουν!

                     Είναι  βία για να μας τρομάξουν!

Απαντάμε, πιστοί στις επιταγές της συνείδηση  μας και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας,  υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία! 

Καταπατώνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα  και η δημοκρατία. Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους εκπροσωπεί και να διαπραγματεύεται για λογαριασμό τους!

Θέλουν να παραδειγματίσουν όλους τους εργαζόμενους  του δημοσίου τομέα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο δημόσιο, να προσθέσουν κι άλλους  στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

 

Θέλουν να ισοπεδώσουν τη δημοκρατία, κάθε έννοια εργατικού δικαίου!

Απαντάμε: Η δικομματική πλέον Κυβέρνηση, με τον αυταρχισμό  δεν θα μας τρομοκρατήσει!

Δουλεύουμε για τη Δημόσια ΕΡΤ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία!

Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Η Νομική Υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα! 

Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που  μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ.

Η  σιωπή της ΕΡΤ

ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ  !

Καλούμε όλους που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας εδώ στο Ραδιομέγαρο  κάθε ώρα, κάθε μέρα Απαιτούμε να αποκατασταθεί το δικαίωμα του λαού ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,  ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι θέμα επιβίωσης του λαού!

ΕΔΩ ΕΡΤ ! ΕΔΩ ΕΡΤ! ΠΟΜΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!".

Ετικέτες