Μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στα γραφεία του Ρ/Σ 105,5 «Στο Κόκκινο», Σαρρή 19 Ψυρρή, μέχρι την Κυριακή 27/10.

Τα τρία τελευταία χρόνια παρακολουθούμε με έντονη ανησυχία την εξαθλίωση των εργαζομένων και των προσφύγων καθώς και την εντατικοποίηση των διώξεων όσων ζητούν πολιτικό άσυλο τόσο στο Λαύριο όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Απαιτούμε η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τα ήδη συγκεκριμένα για την πληρωμή των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από δέκα μήνες για την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων και όχι τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.   Μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στα γραφεία του Ρ/Σ 105,5 «Στο Κόκκινο», Σαρρή 19 Ψυρρή, μέχρι την Κυριακή 27/10.  

Την Κυριακή στις 10.00 π.μ σας περιμένουμε στα γραφεία του σταθμού για να πάμε όλοι μαζί στο Λαύριο. Στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου στις 12.00 θα γίνει συζήτηση - ενημέρωση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και θα παραδώσουμε τα συγκεντρωμένα υλικά.

 ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ!

Φορείς:

Δημοτική Παράταξη Λαυρεωτικής «Ελεύθερες Πόλεις»

Επιτροπή αγώνα Κερατέας

Ομάδα συγκέντρωσης τροφίμων για το Λαύριο

Αλληλέγγυο ιατρείο Πειραιά

 Κόμμα δημοκρατικής ένωσης Κούρδων – Συρίας

 Εκπρόσωποι Αφγανικής κοινότητας Λαυρίου

 Διαδικτυακή ομάδα "η φυλή των φίλων"

 Θέατρο του Νέου Κόσμου

Επιτροπή Προσφύγων Λαυρίου Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αθηνών

Ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο

Τα είδη άμεσης ανάγκης είναι τα εξής:

ΤΡΟΦΙΜΑ

Φασόλια μέτρια

Ρεβύθια

Φακές

Ρύζι(Bonnet)

Πελτέ

Αλάτι

Λάδι

Πιπέρι

Ψωμί του τόστ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Φασολάκια

Αρακάς

 Ανάμεικτα λαχανικά

Κοτόπουλο ολόκληρο

Μοσχαράκι ποντίκι

ΓΑΛΑ-ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ Γάλα μακράς διαρκείας Φέτα Γάλα εβαπορέ

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Χαρτί τουαλέτας

Σκόνη πλυντηρίου

 Πάνες Σερβιέτες

Οδοντόκρεμες

Σαμπουάν 

Μιλά στο Κόκκινο η Ελένη Βαφειάδου απο την επιτροπή στήριξης των προσφύγων στο Λαύριο. Ακούστε εδώ:

http://stokokkino.gr/article/2928/Uparxei-sxedio-gia-to-kleisimo-tou-kentrou-prosfugon-kai-ti-dimiourgia-stratopedon-tupou-Amugdalezas

Ετικέτες