Δελτίο Τύπου

Η Χρυσαυγίτικη εγκληματική νεοναζιστική συμμορία και τα τάγματα εφόδου προσπαθούν και πάλι να σηκώσουν κεφάλι διοργανώνοντας συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στο εργατικό Πέραμα.

Πρόκειται για μια θρασύτατη απόπειρα να βγουν για άλλη μια φορά στο προσκήνιο των λαϊκών και εργατικών συνοικιών, εκεί ακριβώς που ανέπτυξαν την δολοφονική τους δράση και πρωταγωνίστησαν στην επίθεση ενάντια στα μέλη του ΠΑΜΕ  και του ΚΚΕ.

Συνιστά πρόκληση για το εργατικό αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα της χώρας μας η προσπάθεια των νεοναζιστών να εμφανιστούν δημόσια στην Β΄ Περιφέρεια Πειραιά, στον ίδιο χώρο όπου δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, στον χώρο που εξαπέλυσαν επιθέσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες. Στον χώρο όπου έπαιξαν τον ρόλο των απεργοσπαστών, της δημιουργίας Χρυσαυγίτικου και εργοδοτικού συνδικάτου, στον χώρο που προσπάθησαν να αλώσουν και να τον μετατρέψουν σε προπύργιο της εγκληματικής τους οργάνωσης.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πελώριες από την ασύδοτη, παρακρατική δράση  της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε να προχωρήσει ταχύτατα και να ολοκληρωθεί η δικαστική υπόθεση και να καταδικαστούν για τις εγκληματικές τους δράσεις.

Καμιά ανοχή στην νεοναζιστική οργάνωση, συνεχής αγωνιστική δράση για την πολιτική απομόνωση της.

Καλούμε τα Σωματεία, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, τα πολιτικά κόμματα, τους εργαζόμενους στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά να κινητοποιηθούν και να απομονώσουν την νεοναζιστική οργάνωση.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Ετικέτες