Η λειτουργία της εορταστικής έκθεσης βιβλίου παρατείνεται για τις επόμενες μέρες! Ο χώρος μας θα είναι ανοικτός από τη Δευτέρα 20/12 έως και την Πέμπτη 23/12, ώρες 11πμ έως 8μμ.Στην έκθεση βιβλίου που έχουμε οργανώσει θα βρείτε, πέρα από τις εκδόσεις μας, ποικιλία επιλεγμένων τίτλων από τη λογοτεχνία και το δοκίμιο. Ένα δείγμα των νέων τίτλων μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.Παράλληλα, υπάρχουν και μεγάλες προσφορές και μπαζάρ (με σεβασμό στην ενιαία τιμή βιβλίου).Όλους τους νέους τίτλους - και φυσικά όποιον άλλο θελήσετε - μπορείτε να τους προ-παραγγείλετε από το βιβλιοπωλείο μας με τους εξής τρόπους:

Θυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας φίλων των εκδόσεων RedMarks έχουν επιπλέον εκπτώσεις όλο το χρόνο. Ρωτήστε μας για τα νέα προνόμια των κατόχων της κάρτας και με την ευκαιρία ανανεώστε τη συνδρομή σας για το 2022.Διαθέσιμες είναι και οι δωροκάρτες μας των 10€, 15€ και 20€.

*Στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ με καφέ * θα τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου Covid-19 * 'όλες οι εκπτώσεις με σεβασμό στην ενιαία τιμή βιβλίου

  Βρείτε μας στον χάρτη

Ετικέτες