Η ΛΑ.Ε καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15/3 στις 11 π.μ. στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Η χούντα Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα μετέτρεψε τις προσαγωγές των δύο μελών της ΛΑ.Ε, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου και Αλέξανδρου Ρωμανού Αγγελή και του μέλους του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Θωμά Καρρά σε κανονικές συλλήψεις και παραπέμπονται να δικαστούν στο αυτόφωρο αύριο Πέμπτη 15/3 στις 11 π.μ στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων με πιθανές κατηγορίες για τρία πλημμελήματα: αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή περιουσία.

Καλεί όλες και όλους αύριο σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Πέμπτη 15/3 στις 11 π.μ.) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.