Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Δελφών προσκλήθηκε σε Συνέλευση στις 23/8/2015 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΙΤΕΑ.

Κατά την συνεδρίαση αναλύθηκε η σημερινή πολιτική  κατάσταση και αφού έγινε ουσιαστική συζήτηση και τοποθέτηση του μεγαλυτέρου πλήθους των μελών, διαπιστώθηκε ότι:
  • Η μνημονική στάση της σημερινής κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποσχέσεις που έδωσε στον Ελληνικό λαό.
  • Στην Κυβέρνηση φυσά άνεμος αντιδημοκρατικός και άνεμος υποταγής της εθνικής κυριαρχίας στα συμφέροντα των Γερμανών ,της κλίκας της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς και των ντόπιων φίλων τους που συμπεριφέρονται ως προδότες των συμφερόντων του λαού και υπερασπιστές  των συμφερόντων της ΕΕ.
  • Η σημερινή Κυβέρνηση παραβλέποντας σκοπίμως και συνειδητά την ανάγκη απαγκίστρωσης από τα δεσμά που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα οι ντόπιοι και ξένοι κατακτητές κρύβεται, πίσω από τον μονόδρομο , όπως μας λέει, της επιβολής νέων και πολύ χειρότερων μνημονίων καταστροφικών για την Πατρίδα μας, κρύβοντας  την ανικανότητα της να διερευνήσει τουλάχιστον την ύπαρξη εναλλακτικής λύσης.
Η Ο.Μ. εντόπισε ότι δεν είναι δυνατόν να συμπορεύεται με τέτοιου είδους πολιτική που ακολουθεί μια μικρή ομάδα που αναρριχήθηκε στην ηγεσία του κόμματος και στην Κυβέρνηση. Μετά από όλα αυτά η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ  με απόφαση πλειοψηφίας που  αγγίζει το 85% των μελών της αποφάσισε :
  • Να παραιτηθεί ομαδικά από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και να διαγραφτεί από ένα κόμμα που μεταλλάχτηκε  σε κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που τους ένωσε.
  • Καλεί τον κάθε αγωνιστή σύντροφο να συνεχίσει να αγωνίζεται από άλλα μετερίζια που προωθούν  τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
  • Καλεί κάθε Έλληνα πολίτη να συνεχίσει να πιστεύει στο όραμα  της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όχι σε μεταλλαγμένες εκδόσεις της, τον καλεί  να αντισταθεί σε κάθε μνημονικό μέτρο παλιότερο αλλά και νεότερο. Τον καλεί να υπερασπιστεί το ΟΧΙ και την Εθνική Ανεξαρτησία μέχρι τέλος.
Πιστεύει ότι υπάρχει διέξοδος ακόμα από το μνημονιακό σκότος . Η πρώην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ του Δ. Δελφών

Σημειωση:
Η πλειοψηφία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας έχει παραιτηθεί όπως και τα 5 απο τα 7 μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. του Δήμου Δελφών

Ετικέτες