Απειλητική επίθεση δέχτηκε την Παρασκευή 20/9 ο προέδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και γνωστός αγωνιστής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χ. Παναγιωτόπουλος. Ακολουθούν ανακοινώσεις καταγγελίας από το ΝΑΡ και από το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου.

Έχουν ξαμολήσει τα σκυλιά τους....Κάτω τα χέρια απ'τους αγωνιστές!
"Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταγγέλλει την τρομοκρατική δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, μέλους της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και γνωστού αγωνιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα Παρασκευή 20/9/2013, στις 6:00 πμ στην οδό Κύπρου, στο Βύρωνα. Άτομο του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στην αστυνομία, σταμάτησε με μηχανή και κινήθηκε εναντίον του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, τον απείλησε με την φράση «θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω» και βγάζοντας αντικείμενο από την τσέπη του, τον καταδίωξε, ενώ εξαφανίστηκε όταν παρουσιάστηκαν περαστικοί.
Το συγκεκριμένο άτομο τρομοκρατούσε την οικογένεια του συνδικαλιστή από την περασμένη Τρίτη. Μεγάλα ερωτηματικά γεννά η στάση των αστυνομικών του Α.Τ. Βύρωνα στο οποίο οδηγήθηκε ο δράστης μετά από κλήση στην αστυνομία, την Τρίτη το βράδυ, όπου αντί να κρατηθεί για κατάθεση, εξαφανίστηκε, παρόντων των αστυνομικών που τον συνόδευαν.
Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο τρομοκράτησης εργατών, συνδικαλιστών και Αριστερών, μέρος του οποίου είναι η τραμπούκικη επίθεση στους μεταλλεργάτες του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και αποκορύφωμα την προσχεδιασμένη δολοφονία από την Χρυσή Αυγή του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα"

Καταγγελία τρομοκρατικής απόπειρας κατά συνδικαλιστή στο Βύρωνα

Το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου καταγγέλλει την τρομοκρατική δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, μέλους της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και γνωστού αγωνιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, η οποία εκδηλώθηκε την Παρασκευή 20/9/2013, στις 6:00 πμ στην οδό Κύπρου, στο Βύρωνα. Επιβαίνων σε μηχανή του οποίου τα στοιχεία έχουν παραδωθεί στην αστυνομία σταμάτησε και κινήθηκε εναντίον του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, τον απείλησε με την φράση «θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω» και βγάζοντας αντικείμενο από την τσέπη του, τον καταδίωξε, ενώ εξαφανίστηκε όταν παρουσιάστηκαν περαστικοί.

Το συγκεκριμένο άτομο τρομοκρατούσε την οικογένεια του συνδικαλιστή από την περασμένη Τρίτη. Μεγάλα ερωτηματικά γεννά η στάση των αστυνομικών του Α.Τ. Βύρωνα στο οποίο οδηγήθηκε ο δράστης μετά από κλήση στην αστυνομία, την Τρίτη το βράδυ, όπου αντί να κρατηθεί για κατάθεση, εξαφανίστηκε, παρόντων των αστυνομικών που τον συνόδευαν. Επίσης, την Παρασκευή οπλοφόρος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας της ομάδας ΔΙΑΣ στράφηκε εναντίον αντιφασιστών διαδηλωτών στη Δάφνη πυροβολώντας 2 φορές.

Η συνδικαλιστική και πολιτική δράση βρίσκεται στο στόχαστρο! Φοβούνται μια μεγάλη έκρηξη του λαού και έχουν βγάλει τα σκυλιά τους να χτυπάνε, να απειλούν να δολοφονούν. Μετά την επίθεση στους συνδικαλιστές στο Πέραμα και την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα συνεχίζουν να προκαλούν. Ούτε στις ανατολικές συνοικίες των αγώνων ούτε και παντού θα στεριώσουν τα ζόμπι του νεοναζισμού…. Μέχρι χθες τους ανεβάζανε και τους παρουσιάζανε ως εν δυνάμει συγκυβερνήτες και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι είναι συμμορία…. Συμμορία εγκληματιών ήταν και θα είναι κάθε ναζιστική, παρακρατική και φασιστική ομάδα…. Η πολιτική της βαρβαρότητας των μνημονίων και της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού θα ανατραπούν. Ο αγωνιζόμενος λαός δε φοβάται τα σκυλιά του συστήματος.

ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ» ΤΟΥ   ΖΩΓΡΑΦΟΥ

   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 

Ετικέτες