Να αποσυρθεί ως απαράδεκτη η πράξη Ν.Π. που δεν έρχεται να εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση, αλλά να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να χτυπήσει την συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΛΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ

Το θέμα του δημοτικού υπαλλήλου δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Μίλτου Ευσταθιάδη ανοίγει ένα τεράστιο θέμα για τους δημοσίους υπαλλήλους μετά το νέο "πειθαρχικό δίκαιο" του νόμου του μεσοπρόθεσμου και την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 224/Α΄/12-11-2012) που πήρε η κυβέρνηση προσπερνώντας τον ήδη υπάρχοντα κανονισμό  του δημοσίου για να εξυπηρετήσει την εντολή της τρόικας και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Ανοίγει ελεύθερα ένα πογκρόμ απολύσεων όσων εργαζομένων αντιδρούν στις κυβερνητικές αποφάσεις.Κάθε συμπεριφορά-αντίδραση ενός δημοσίου υπαλλήλου μπορεί εντέχνως να μετατραπεί από τη δημόσια διοίκηση σε «αυτοδίκαιη» αργία.

Ο Μίλτος μπροστάρης στις κινητοποιήσεις του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής, συμμετέχει στην απελευθέρωση της αιγιαλίτιδας ζώνης προς όφελος των πολιτών ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την παραλία.

Πέφτει θύμα του συστήματος το οποίο αποτελείται από διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και  διεφθαρμένους πολιτικούς θέτοντάς τον σε «αυτοδίκαιη» ΑΡΓΙΑ.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα που  έχουν την δύναμη να δίνουν εντολές σε κυβέρνηση και δικαιοσύνη, επιβάλλοντας την ενεργοποίηση της απεχθούς μνημονιακής εντολής, τροικανοί, κυβέρνηση και παρακράτος είναι μια παρέα που εργάζονται καταστρέφοντας τις ζωές μας, το μέλλον μας, τα μεροκάματά μας, τους δημόσιους χώρους, τη δημόσια περιουσία...ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Να αποσυρθεί ως απαράδεκτη η πράξη Ν.Π. που δεν έρχεται να εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση, αλλά να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να χτυπήσει την συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Να σταματήσει η άδικη δίωξη του Μίλτου Ευσταθιάδη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ  «ΥΠΟΣΤΕΓΟ»

ypostego.wordpress.com