Σαν Σωματείο εργαζομένων Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς θέλουμε να ξαναεκφράσουμε αυτό που οι ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΙΝΑΠ έχουν απερίφραστα δηλώσει. Δε δεχόμαστε τη Χρυσή Αυγή, μέλη και βουλευτές της να προσέρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε δικαιολογία και να δίνουν αίμα χρησιμοποιώντας το για τις μισαλλόδοξες και φασιστικές τους πρακτικές και προπαγάνδα.

Το Σάββατο 23 Νοέμβρη 2013, στην αιμοδοσία του Γ.Ν.Α. Γ.Γεννηματάς, συγκεντρώθηκαν απροειδοποίητα 100μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους βουλευτές Κασιδιάρη και Παναγιώταρο. Ζήτησαν να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της «πράσινης πτέρυγας» τη γνωστή τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, η οποία βάλλει κατά των μεταναστών, των ομοφυλόφιλων, και των παιδιών με ειδικές ανάγκες και βρίσκεται πίσω από τις «εθελοντικές» αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής υπάρχει η συνέντευξη και οι φωτογραφίες του Κασιδιάρη έξω από την αιμοδοσία μας, ο οποίος φοράει τη γνωστή μπλούζα της Χρυσής Αυγής.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ενώ ενημερώθηκε εκείνη τη στιγμή, δεν παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείο και σε συνεννόηση με την αιμοδοσία, επέτρεψε τη διαδικασία για περίπου 40άτομα.

Σαν Σωματείο εργαζομένων Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς θέλουμε να ξαναεκφράσουμε αυτό που οι ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΙΝΑΠ  έχουν απερίφραστα δηλώσει. Δε δεχόμαστε τη Χρυσή Αυγή, μέλη και βουλευτές της να προσέρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε δικαιολογία και να δίνουν αίμα χρησιμοποιώντας το για τις μισαλλόδοξες και φασιστικές τους πρακτικές και προπαγάνδα.

Να σημειώσουμε ότι, την προηγούμενη μέρα το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να στείλει κινητές μονάδες αιμοδοσίας στα γραφεία τους και τα νοσοκομεία ΕΛΠΙΣ και Παίδων Αγία Σοφία απέρριψαν το αίτημα της Χρυσής αυγής να γίνει αιμοδοσία της σε αυτά.

Σαν Σωματείο θέλουμε να προστεθούμε στα δεκάδες σωματεία των νοσοκομείων που έχουν αρνηθεί την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής και καλούμε τη Διοίκηση και όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου μας (ειδικά την αιμοδοσία) όταν, με προειδοποίηση ή απροειδοποίητα όπως το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ενημερώνονται για είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο να μας ειδοποιούν προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες για να ακυρώνουμε τα σχέδιά τους.

Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, να συμπλεύσει με τις υπόλοιπες Διοικήσεις της χώρας που έχουν αρνηθεί τις ρατσιστικές φιέστες των νεοναζί στα νοσοκομεία τους.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ) ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

(ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΠΑΝΟ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ)

ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ

Ετικέτες