Κυκλοφορούμε με έκτακτη έκδοση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τις προοπτικές που ανοίγουν και καλούμε στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό.

Ο κόσμος της δουλειάς στην Ελλάδα αντιμετωπίζει μια θανάσιμη απειλή. Οι τοκογλύφοι της τρόικας και τα ντόπια τσιράκια τους επιδιώκουν την συντριβή και τον εξευτελισμό του για τελειώνουν μια και καλή με τους «ανυπάκοους» σε όλη την Ευρώπη. Η προσπάθεια τους να προκαλέσουν χαοτική κρίση στην Ελλάδα ισοδυναμεί με κύρηξη πολέμου. Σε αυτές τις συνθήκες η αυταπάτη κορυφαίων κύκλων της ελληνικής κυβέρνησης πως η επιστροφή στις «διαπραγματεύσεις» με τη λυκοσυμμαχία της τρόικας αποτελεί διέξοδο είναι αυτοκτονική. Μόνη διέξοδος είναι μονομερής κατάργηση των μνημονίων και η ανατροπή της λιτότητας: Ενα απολύτως ρεαλιστικό σχέδιο ρήξης με πρώτα βήματα τον άμεσο έλεγχο των τραπεζών, τη στάση πληρωμών στους τοκογλύφους, τη διαγραφή του χρέους και την κοινωνικοποίηση επιχειρήσεων στρατηγικού και κοινωνικού χαρακτήρα για την κάλυψη των λαϊκων αναγκών. Η τελική έκβαση αυτού του ιδιότυπου πολέμου είναι απρόβλεπτη και εμείς νιώθουμε το χρέος να ρίξουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα του ελληνικού λαού μέχρι τη νίκη.

Κυκλοφορούμε με έκτακτη έκδοση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τις προοπτικές που ανοίγουν και καλούμε στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό

την Τετάρτη 1/7 στις 19:00 στην πλατεία ελευθερίας (Λευκωσία)

γιατί ο αγώνας του λαού στην Ελλάδα για οριστική ρήξη με τους εκβιασμούς της τρόικας είναι αγώνας όλων μας!

γιανα γίνει το ΟΧΙ, αφετηρία πολιτικής αντεπίθεσης σε όλη την Ευρωπη!

Ετικέτες