Ο.Μ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Καταγγέλλουμε τη βάναυση επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ, επί της Λεωφ. Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, καθώς και την καταστροφή του πανό της Δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΗ» που στηρίζει η οργάνωσή μας, επίσης στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Η επίθεση αυτή, που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 17/5/2014, έρχεται σε συνέχεια άλλων ανάλογων περιστατικών, όπως το σπάσιμο των γραφείων της Παιανίας τον Οκτώβριο του 2013, τις φθορές στα περίπτερα Παιανίας και Γλυκών Νερών τον Μάιο του 2014 και τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μελών της οργάνωσης, από τραμπούκους.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας-Γλυκών Νερών καταγγέλλει τις επιθέσεις αυτές και διαβεβαιώνει τον λαό της Παιανίας και των Γλυκών Νερών για τα εξής :

Η αντίδρασή της προς τους φασίστες που έκαναν την επίθεση, από όποιο χώρο και να προέρχονται, θα περιοριστεί στην μήνυση κατ’ αγνώστων που έχει ήδη υποβληθεί, ελπίζοντας στη σύλληψή τους και σε καμία περίπτωση δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο, χωρίς γυρισμό, που έχουν πάρει, όπως και δεν πρόκειται να αντιδράσει σε οποιαδήποτε προβοκατόρικη ενέργεια θα σκαρφιστούν οι προστάτες του μνημονιακού καθεστώτος.

Τέτοιου και άλλου τύπου επιθέσεις, δεν πρόκειται να φοβίσει, ούτε τα μέλη της οργάνωσης, ούτε τον λαό της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, που θα στηρίξει μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, για να διώξουμε άμεσα την κυβέρνηση των μνημονίων και της εξαθλίωσης

Ετικέτες