Σε ''κόλαση'' κινδυνολογίας, στρέβλωσης, συκοφαντίας, ψεύδους, σπίλωσης και βρόμικων επιθέσεων έχουν μετατρέψει τις εκπομπές τους τα περισσότερα ''μίντια'' των κυρίαρχων κατεστημένων κύκλων. Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Όσα θα επακολουθήσουν θα κάνουν τη ζούγκλα να μοιάζει με παράδεισο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΣΤΗ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.                                                                                   Το διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο διαβλέπει και φοβάται εξελίξεις στην Ελλάδα σε όφελος της Αριστεράς, που θα θέτουν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού πάνω από τα συμφέροντα, τα παιχνίδια και τα κέρδη των αγορών..                                                                                                                                                                                                                                   ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ                      

Οι κραυγές για εθνική συνεννόηση θα γίνουν σαρωτικές , απελπιστικά ασφυκτικές , το επόμενο διάστημα  προς τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε μορφής συναίνεση στην εσωτερική ή εξωτερική πολιτική. ''Εθνική συνεννόηση'', όμως δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά την αιχμαλωσία της Αριστεράς στο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πλαίσιο και ακύρωση κάθε δυνατότητας προοδευτικής εναλλακτικής λύσης. Η Ε.Ε θέλει να καθορίσει τις εξελίξεις στην ελληνική της «αποικία».                                                Ο κεντροαριστερός χώρος είναι αυτός που παρουσιάζει τα μεγαλύτερο έλλειμμα. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από μόνοι τους δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη διαιώνιση του συστήματος.                                                                                                                           ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ και όλα τα κεντροαριστερά πολιτικά σχήματα πνέουν τα λοίσθια πολιτικά και εκλογικά. Κινδυνεύουν να εξαφανισθούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Οι μεταλλαγμένοι της σημερινής πολιτικής πραγματικότητας είναι κίνδυνος υπαρκτός για την αξιοπιστία της αριστεράς. Δεν αρκεί η άρνηση ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας στην παρούσα Βουλή. Δεν μπορεί , η άρνηση, να αποτελεί και αυτόματο εισιτήριο για ένταξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν και τον πολιτικό-ιδεολογικό προσανατολισμό.                                                                                                                              Όσοι δε αύριο εκλεγούν βουλευτές από αυτούς θα είναι ένας συνεχής κίνδυνος μέσα στην αυριανή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.                                                                                                                 Οι Τατσόπουλοι και οι Ψαριανοί άφησαν πολύ άσχημη εμπειρία στην Αριστερά.                                  Είναι ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σε κάθε σενάριο «εθνικής συναίνεσης» και των αντίστοιχων κυβερνήσεων και πολιτικών που προκύπτουν απ’ αυτή την επιλογή.                                                           Να δοθεί ένα τέλος στην φιλολογία για μεταγραφές πρώην υπουργών και κυβερνητικών στελεχών της σοσιαλδημοκρατίας, πολιτικά κατεστραμμένων κεντροαριστερών έως και δεξιών κάθε απόχρωσης.

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                   Η διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει  αυτόματα την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό περιγράφεται στις αποφάσεις του Συνεδρίου, των Κ.Ε και των άμεσων δεσμεύσεων στην πρόσφατη ΔΕΘ.                                                                                                       Απαιτείται να συγκροτηθεί «κυβέρνηση της Αριστεράς» με αποφασιστική και ανυποχώρητη ριζοσπαστική γραμμή σύγκρουσης απέναντι στην νεοφιλελεύθερη γραμμή της ταξικής λιτότητας των αστών της Ελλάδας και της Ευρώπης.                                                                                                 Ανοίγονται νέες δυνατότητα για την Αριστερά για συγκρότηση όρων πολιτικής ριζοσπαστικοποίησης της κοινωνίας.                                                                                                                                                                ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!

Ο λαός χρειάζεται να πληροφορηθεί για τις πραγματικές συνθήκες και την δύναμή του!                           Την δύναμη της κυβέρνησης της Αριστεράς.                                                                                              Να πειστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να φτάσει στην συγκρότηση «κυβέρνησης της Αριστεράς» που θα προχωρήσει αποφασιστικά στην διακοπή και ανατροπή της λιτότητας, στην έναρξη μιας διαδικασίας αναδιανομής υπέρ του κόσμου της εργασίας και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ακυρώνοντας κάθε είδους μνημονιακής δέσμευσης και διεκδικώντας την διαγραφή του χρέους (τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του) αναστέλλοντας άμεσα τις πληρωμές προς τους δανειστές.                                                                                                                                                             Να πειστεί ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα εκτεθεί σε κίνδυνο ομηρίας και δεν θα υποχωρήσει σε εκβιασμούς.                                                                                                                                                                        Σ’ αυτή την κατεύθυνση οι προτάσεις της ΔΕΘ έχουν παίξει και παίζουν θετικό ρόλο αλλά οι εξελίξεις βάζουν και νέα ζητήματα με προκλήσεις και ωμούς εκβιασμούς. Ήδη ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ παρενέβη δηλώνοντας την προτίμησή του στην μνημονιακή κυβέρνηση.                                                                                                                                                               Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ανάλογη και αποφασιστική.

Από την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού συμπεραίνουμε ότι :                                                                      Η ευρεία λαϊκή κινητοποίηση και ο στοιχειώδης συντονισμός -τουλάχιστον επ' αυτού- των δυνάμεων της αριστεράς και της ευρύτερης αντιπολίτευσης, απέτρεψαν την τελευταία στιγμή το μακάβριο σενάριο του καθεστώτος.

Η ΧΩΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ                                                      

Οι εκλογές είναι πια ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις παρεμβαίνουμε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, με όπλο τις προγραμματικές μας επεξεργασίες και την πολιτική βούληση για μια μεγάλη αλλαγή προς όφελος του λαού. Στόχος μας είναι να διογκώνεται το κοινωνικό και πολιτικό κύμα ανατροπής που θ’ αναδείξει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε από τις πλέον ευνοϊκότερες θέσεις να συγκροτηθεί κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.                                                                                                                      

                                                                                                                                                                            Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ

ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Ετικέτες